Home Antiejdžing STUDIO „NAMASTE“: NAJBRŽE UKLANJANJE NEŽELJENIH DLAČICA I KAPILARA

STUDIO „NAMASTE“: NAJBRŽE UKLANJANJE NEŽELJENIH DLAČICA I KAPILARA

by Estetska Hirurgija

Studio za negu lica i tela ,,Namaste” vam ove jeseni nudi nove tretmane: Vasculaze, poslednja reč tehnologije u IPL tretmanima, ime koje je sinonim za otklanjanje kapilara i teleangiektazija sa kože, i Diolaze – do sada najkompletniji i najbrži metod epilacije

DIOLAZE BESPREKORNO GLATKA KOŽA BEZ DLAČICA

Sasvim nova dimenzija epilacije stigla je sa Diolaze uređajem, laserska epilacija kakvu niste ranije poznavali.

Laserska epilacija je danas standard u trajnom uklanjanju neželjenih dlačica, a Diolaze je ovaj tretman učinio bržim, bezbednijim i efikasnijim nego ikada do sada.

POVRŠINA koju zahvata Diolaze je veća, pa je samim tim i tretman mnogo brži i udobniji. Diolaze je uspešan i na tamnoj koži.

DIOLAZE deluje direktno na koren dlake, on uništava folikul, ali zahteva nekoliko tretmana kako bi se ispratile sve faze prirodnog rasta dlake, jer se samo dlačice u aktivnoj fazi rasta uništavaju. Na kraju serije, koža je glatka i bez dlačica. Broj neophodnih tretmana zavisi od vrste i boje dlačica, dela tela na kome se radi, i boje tena. Između dva tretmana nemojte koristiti druge načine depilacije, ali možete dlačice brijati.

UDOBNOST tretmana je obezbeđena specijalnim sistemom hlađenja tokom celog tretmana.

PRE TRETMANA je važno da dlačice izrastu, odnosno da se ne depiliraju voskom (brijač je dozvoljen jer ostavlja neoštećen koren dlake). Premda Diolaze tretira i tamniju kožu, brži i bolji efekti se postižu ako koža mesec dana pre tretmana nije sunčana. Ako želite da skinete dlačice sa lica (nausnice, na primer), mesec dana ranije nemojte koristiti iritirajuće supstance u kozmetici (retinol, hemijske pilinge i slično).

POSLE TRETMANA nemojte kožu sunčati narednih mesec dana, a na tretiranim delovima lica i tela izloženim suncu koristite kreme sa zaštitnim faktorom.

 

VLAZE –  BLISTAVA KOŽA BEZ CRVENILA I KAPILARA

Crvenilo i prošireni kapilari, bilo da su deo genetske predispozicije ili stanja poput rozacee, mogu se javiti na licu i telu, narušavajući lepotu kože.

Laserski tretman  VASCULAZE, poznat i pod imenom VLAZE, ciljanim delovanjem na male krvne sudove dovodi do koagulacije i brzog povlačenja ovih neestetskih pojava sa kože. Za njihovo otklanjanje u Studiju “NAMASTE” korisiti se VLAZE, najsavremenija tehnologija namenjena tretiranju različitih benignih promena krvnih sudova poput venulica na nogama, vena u vidu paukove mreže, kapilara i teleangiektazija.

VLAZE je kratak tretman, a zavisno od problema potrebno je najčešće od jedan  do tri tretmana u periodu  mesec do mesec ipo dana. Što su krvni sudovi veći, to je potrebno više tretmana i duži razmak među njima.

Posle VLAZE tretmana koža postaje osetljivija na sunce, zato ga je najbolje  raditi u jesenjem i zimskom periodu, ali je i tada potrebno da tokom dana štitite kožu od sunca. Kožu, uz zaštitu od sunca, možete negovati hidratantnim kremama, kao i obično.

KONTAKT

Studio “NAMASTE”

Hadži Milentijeva 32/1, Vračar, Beograd

011/409-56-49; 069/265-64-99
www.studionamaste.rs
Mail: namaste@studionamaste.rs
*
*
*
*
*
*
*
*
Na slici levo: Zorica MILOŠEVIĆ, vlasnica “NAMASTE” studija, specijalista za tretmane nega i podmlađivanja, poznavalac
i zaljubljenik u organsku kozmetiku. 

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam