Home Antiejdžing VI I VAŠ DOKTOR ZA ANTI-AGING: KAD JE VREME ZA RASTANAK?

VI I VAŠ DOKTOR ZA ANTI-AGING: KAD JE VREME ZA RASTANAK?

by Estetska Hirurgija

PROMENA NIJE SMAK SVETA, NI ZA VAS NI ZA DOKTORA

Lojalnost prema jednom doktoru je sasvim u redu dok dobijate pažnju i rezultate koje očekujete.  U protivnom, ni za vas ni za njega neće biti smak sveta ako u jednom trenutku odlučite da ga promenite.

ZAKAŽETE I DOĐETE, ALI  UMESTO DOKTORA, VIDITE SAMO MEDICINSKU SESTRU
Medicinske sestre mogu biti veoma obučene za obavljanje mnogih estetskih procedura, ali ako zakažete pregled kod doktora i plaćate za njegove usluge, onda je normalno da se sa njim i vidite. U praksi, nije loše dan-dva pred pregled ili tretman proveriti da li će doktor lično moći da vas primi, a ako se to ne dogodi, zakažite drugi termin ili potražite
drugog doktora.
UVEK KASNI ILI JE U VELIKOJ ŽURBI
Nijedan lekar vam ne može garantovati da će moći da vas primi baš u vreme koje ste zakazali. Neko pre vas će zakasniti, tretman će se odužiti, doći će neki hitni slučaj… i to je život.
Ali, ako doktor stalno kasni sa rasporedom i/ili vam se čini da je zbrzao termin koji ste strpljivo čekali, to pokazuje da je preopterećen i rasejan da bi vam posvetio onu pažnju koju očekujete i za koju plaćate. Ako svog
doktora čekate sat-dva da bi razgovarali sa njim nekoliko minuta, to se može doživeti i kao nedostatak poštovanja s njegove strane.

PROMENA CENA
BEZ PREDHODNOG UPOZORENJA

Osim za sezonske akcije i paket aranžmane, cene tretmana kod vašeg doktora ne bi trebalo mnogo da variraju iz meseca u mesec. Ako vas cena vašeg tretmana iznenadi svaki put kada dobijete račun, to je crvena zastavica koja upozorava da se stvari otišle predaleko.
Pošten doktor koji želi da sačuva poverenje svojih redovnih pacijenata poslaće im e-mail ili ih na drugi način obavestiti o novom cenovniku i od kada on važi.

OBJAVLJUJU VAŠE FOTOGRAFIJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA BEZ VAŠEG PRISTANKA

S obzirom na to koliko su društveni mediji sveprisutni, može se lako zaboraviti da još uvek postoje zakoni koji štite vašu privatnost kada je u pitanju šta vaš lekar može, a šta ne može da objavi. Ukratko, oni ne mogu da postavljaju vaše fotografije ili video zapise osim ako im ne date
izričitu dozvolu da to urade i uz definisanje kako će i gde to objavljivati. Dakle, ako vidite svoje fotografije pre i posle na njihovom Instagram nalogu ili ako vas pritiskaju da pristanete da im dozvolite da podele vaše slike, završite sa njim i krenite da tražite novog doktora.

NISTE ZADOVOLJNI SVOJIM  IZGLEDOM POSLE TRETMANA

Ovo bi trebalo da se podrazumeva, ali krajnji cilj svakog estetskog tretmana je da se osećate bolje zbog svog izgleda. Bilo da se radi o rešavanju velikog problema ili o maloj promeni koju niko osim vas neće primetiti, trebalo bi da budete zadovoljni kako je vaš doktor tome pristupio i rezultatima koje je postigao. Ako niste, to ne znači nužno da vaš doktor nije dobar, već da ćete možda imati lepše iskustvo i biti zadovoljniji sa nekim drugim.

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam