Home Antiejdžing Korekcija brade hijaluronom

Korekcija brade hijaluronom

by Estetska Hirurgija

Piše dr Željka CABUNAC, spec. ortodoncije

Šta je sve važno za lepotu donjeg dela lica?

    1. Dobra procena – Pregledom se procenjuje: šta, na koji način, kojom vrstom hijalurona, kojom tehnikom se radi, kao i stepen i vrsta korekcije.
    1. Izbor materijala-hijalurona – U zavisnosti od tipa korekcije, podmlađivanje ili povećanje, biram vrstu hijalurona. Kod određenih pacijenata, zbog postizanja željenog efekta, kombinujem hijalurone sa različitim veličinama čestica.
  1. Iskustvo – umeće doktora Iskusan doktor pre početka rada vizualizuje efekat koji treba da se dobije. Na taj način se ostvaruju najbolji rezultati i izbegavaju greške.

Evo primera korekcije brade filerima

Postizanje harmonije profila korekcijom brade

Šta je pacijentu zaista potrebno?

Nije retko da pacijent dođe da „popravi” na licu neki detalj, potpuno zanemarljiv u odnosu na neki drugi, koji je stvarno dominantan u narušavanju izgleda. Zadatak iskusnog doktora je da pacijentu ukaže koja je intervencija za njega najcelishodnija.

Takođe je izuzetno značajno da doktor dobro poznaje karakteristike svih vrsta hijalurona koje koristi, kao i mnogobrojne tehnike čijim adekvatnim kombinacijama postiže maksimalne efekte.
Uvek ističem značaj tzv. hallo efekta. Ono što odmah primetimo pri prvom pogledu na nečije lice, ono što licu dodaje godine… to je ono čemu u tretmanu treba dati prioritet.

KONTAKT:

Dr Željka CABUNAC, spec. ortodoncije

Ordinacija “Stomatologija i estetika Cabunac”

Nušićeva 5 (ulaz iz Čumićeve 1) , Beograd

011/334 88 18011/322 77 06 

www.cabunac.com

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam