Home Antiejdžing Baby botoks – bez bora ali prirodno

Baby botoks – bez bora ali prirodno

by Estetska Hirurgija

Botoks je najčešće primenjivana antiage procedura u svetu. “Baby botox”  ili “Baby Bo” kako mu “tepaju”, tretman je namenjen onima koji žele da sačuvaju prirodan izgled a ipak se reše mimičnih bora, uz primenu botoksa male koncentracije. Evo šta o tom tretmanu  kaže dr Biljana Đurđević, estetski dermatolog  iz ordinacije La Derma.

Dugogodišnje iskustvo u aplikovanju botoksa, i to specifičnih doza, na pažljivo odabrana mesta dalo nam je za pravo da tvrdimo da uz “Baby Bo” možete zadržati prirodan izgled.

Izraz “Baby botox” – baš kao i ova tehnika, inicirana je u filmskoj industriji kada su neki režiseri (tačnije Martin Skorseze) tražili od glumica da ne stavljaju botoks kako bi mogli da dočaraju emocije i pokažu punu izražajnost lica na platnu. Glumicama nije bilo lako da se odreknu lica bez mimičnih bora, pa je nađeno kompromisno rešenje, i nazvano “Baby botox”.
Reč je o primeni minimalnih doza botoksa pri čemu se zadržava pokretljivost lica, ali se ublažavaju i umekšavaju bore. Rezultat traje od četiri do 6 meseci, a redovnim dolaskom na ponovno dodavanje botoksa trajanje efekta se produžava. Ceo tretman traje samo nekoliko minuta, a pravi rezultat vidite nakon četiri do osam dana.

U rukama iskusnog i kreativnog doktora, ovo je procedura koja daje rezultate i zasigurno se izbegava fenomen zamrznutog lica.

KONTAKT:
 Dr spec. Biljana Đurđević

Ordinacija za estetsku dermatologiju i hirurgiju „LaDerma“

Požarevačka 39, Beograd

011 245 62 59; 063 770 44 56

www.laderma.rs

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam