Home Antiejdžing OBLIKOVANJE TELA RENUVION TEHNOLOGIJOM

OBLIKOVANJE TELA RENUVION TEHNOLOGIJOM

by Estetska Hirurgija
Dr Brankica TEPAVČEVIĆ, spec. plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije: U rukama iskusnog, adekvatno edukovanog specijaliste plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, ova minimalno invazivna procedura je moćna opcija za pacijente kojima smeta opuštena koža na vratu ili telu i koji bi imali koristi od povećanja proizvodnje kolagena.

SINERGIJA RF ENERGIJE I HELIJUM PLAZME  ZA NOVE DOMETE U OBLIKOVANJU I ZATEZANJU KOŽE

Renuvion tehnologija koristi helijumski gas koji je vrlo stabilan i brzo se pretvara u plazmu na nižim temperaturama. Helijumski gas se napaja (RF) radiofrekventnim talasima kako bi napravili snažan i precizan protok hladne plazme. Tokom jonizacije, samo mala količina (manje od 0,1%) helijum gasa se pretvara u plazmu, dok ostalih 99,9% protoka preko tretirane regije generiše dovoljno toplote da kontrahuje kožu dok
višak helijuma istovremeno hladi tretiranu regiju.

Preciznost hladnog plazma snopa omogućava da regija bude tretirana bez oštećenja okolnog tkiva. Pošto je helijumski gas vrlo efektan na niskim temperaturama, to mu daje sigurnost i efektnost u zatezanju kože bez oštećenja okoline.

Već u toku same procedure Renuvion plazmom dobija se 50% kontrakcije tretirane regije, a dodatna kontrakcija kože postiže se u narednih tri do šest meseci. Zaista revolucionarna tehnologija, Renuvion je unapredio granice onoga što radiofrekventni uređaji mogu da postignu za pacijente, posebno u oblasti zatezanja opuštene kože.

NOVI KOLAGEN ZA NOVI KVALITET KOŽE
Renuvion nudi prednost u odnosu na hiruršku intervenciju: posebno je dizajniran da stimuliše proizvodnju kolagena. Nasuprot tome, hirurška operacija može ukloniti višak kože ili čak zategnuti mišiće kao abdominoplastika, ali ne može da obezbedi poboljšanje opšte elastičnosti kože koje nudi Renuvion.
Renuvion sonda ulazi kroz mali otvor na koži, a rezultati postaju bolji tokom vremena jer koža sintetiše novi kolagen, što rezultira prirodnim zatezanjem kože. Renuvion se može
primeniti na većinu delova tela gde je poželjno zatezanje kože. Može se raditi zajedno sa liposukcijom, što je povoljno za pacijente koji bi imali koristi od ciljanog uklanjanja masti putem liposukcije, a imaju i višak kože.

REDUKCIJA VIŠKA KOŽE NA VRATU

Odlični rezultati vide se nakon šest meseci,  a maksimalni su kroz 12 meseci. Oporavak je, u odnosu na druge procedure, mnogo kraći.

ZATEZANJE I POBOLJŠANJE KVALITETA KOŽE NA NOGAMA

Renuvion je odličan izbor za pacijente  sa umerenom opuštenošću kože, a benefit je veći jer se uz smanjenje viška kože popravlja njen kvalitet, stimulacijom novog kolagena.

…………………………………………………………………………………………

Više informacija na: 

MATMEDICAL

www.matmedical.rs

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam