Home Antiejdžing REVEAL REGAL LASER 1470nm: ZA BOLJI ŽIVOT ŽENA

REVEAL REGAL LASER 1470nm: ZA BOLJI ŽIVOT ŽENA

by Estetska Hirurgija
Reveal REGAL je inovativni medicinski laser talasne dužine 1470nm, koji, uz pomoć specijalno dizajniranih nastavaka i vlakana, daje izuzetne rezultate kod vaginalnih tretmana, a doktorima i hirurzima omogućava širok spektar fleksibilnosti u lečenju.
Na edukaciji „Primena REGAL lasera u ginekologiji”, čiji je praktični deo održan u opštoj bolnici ,,ST Medica” u Beogradu, vrhunski stručnjaci iz inostranstva, zajedno sa domaćim ekspertima u radu sa laserima u funkcionalnoj i operativnoj ginekologiji, predstavili su i demonstrirali minimalno invazivne vaginalne tretmane  i procedure.

Reveal REGAL 1470nm

BEZBEDNO I EFIKASNO REŠENJE ZA RAZLIČITE INDIKACIJE

Medicinski diodni laser REGAL je jedinstvena multiplatforma koja pruža jednostavno, minimalno invazivno, bezbedno i visoko efikasno rešenje za tretman različitih indikacija. Laser REGAL je zasnovan na tehnologiji vlakana i talasnoj dužini od 1470nm sa primenom u ginekologiji, flebologiji, proktologiji i profesionalnoj estetici.
Ovakva minimalno invazivna laserska rešenja daju vrhunske rezultate i skraćeno vreme lečenja za sigurniju i efikasniju praksu i negu pacijenata.

Tokom edukacije demonstrirane su mogućnosti lasera kod dve vrste tretmana:
– laserska vaginalna rejuvenacija – LYRA;
– ambulantna laserska histeroskopija kao minimalno invazivna laserska procedura.

Predavači su bili istaknuti stručnjaci iz Slovenije, Bugarske, Indije i Srbije, sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

DR KSENIJA ŠELIH MARTINEC, spec. ginekologije i akušerstva, održala je predavanje na temu ,,Laserski efekti i tehnologije u funkcionalnoj ginekologiji: GSM, SUI, postporođajna rehabilitacija”.

Dr  Šelih Martinec se ginekologijom bavi od 1992. godine, od 2012. godine radi sa različitim modelima CO2 lasera sa kojima je uradila oko hiljadu tretmana i održala veliki broj radionica za lekare širom sveta. Od 2018. radi sa diodnim laserom 1470nm i postaje sertifikovani trener za ginekološke tretmane.

DR DIMITAR CVETKOV, spec, reproduktivne medicine sa više od 10 godina iskustva u reproduktivnoj medicini i endoskopskoj hirurgiji, održao je predavanje ,,Diodni laser u histeroskopskim operacijama: polip, adhezije, mali miom, septum”. Njegova glavna interesovanja su novi protokoli stimulacije kod pacijenata sa slabim odgovorom,  endoskopska hirurgija i posebno ambulantna histeroskopija, bezbedan medicinski abortus kao deo lečenja za očuvanje plodnosti.
DR JASMINA KOZAREV, spec. dermatovenerologije, kao gostujući predavač iz Beograda, održala je predavanje na temu ,,Osnove laserskih aplikacija sa interakcijom laserskog tkiva”. Dr Kozarev je vrhunski ekspert u oblasti dermatologije, laserske i antiejdžing medicine sa doktoratom iz oblasti laserskih vaskularnih procedura i lekar sa više od 28 godina iskustva u radu sa pacijentima.
Prvi je dermatolog u Srbiji koji je u praksu uveo estetsko-lasersku proceduru, radio-talasne hirurške procedure i nehirurške tretmane rejuvenacije. Dr Jasmina Kozarev sarađuje i sa renomiranim svetskim proizvođačima laserskih aparata, ne samo u domenu procedura i indikacija, nego i u konstruktorskom procesu kojim se unapređuju tehnička rešenja. Kao klinički ekspert sa ogromnim iskustvom, drži obuke za doktore i nove klijente u primeni određenih tipova lasera i laserskih sistema.
U dosadašnjem radu, dr Kozarev je obučila na svojoj klinici više od 60 kolega, a kroz dugogodišnje angažovanje širom sveta 700 doktora i tako Srbiju velikim slovima upisala na lasersku mapu sveta.
DR MIRJANA ANĐELIĆ ,bila je asistent za histeroskopiju na praktičnom delu edukacije. Dr Anđelić se bavi laserskom medicinom od 2010. godine, a prva znanja iz ove oblasti
sticala je kod dr Jasmine Kozarev i dr Ivana Fistonića. Edukaciju kod dr Šelih Martinec započela je 2015. godine, a od tada do danas sarađuje u ovoj oblasti sa Ginekološkom ordinacijom dr Biljane Živaljević u Beogradu. U međuvremenu, završava edukacije koje vodi dr Ksenija Šelih Martinec iz oblasti funkcionalne estetske ginekologije, uz upotrebu PRP-a i hijaluronskih filera, kao i „fat transfera” ili preraspodele masnog tkiva.

Laserska vaginalna rejuvenacija
LYRA – ZA NOVU MLADOST VAGINE

Tretman specijalnom sondom LYRA traje petnaestak minuta, bez posebne pripreme i u ambulantnim uslovima, dovodi do umerenog ili snažnog zatezanja vagine u 95 odsto slučajeva. Lasersko vaginalno podmlađivanje se pokazalo efikasno i bezbedno u lečenju problematičnih vaginalnih i urinarnih stanja povezanih sa menopauzom, poboljšavajući i seksualnu funkciju i kvalitet života.

Nedostatak estrogena izaziva fizičke promene vulve, vagine i donjeg urinarnog trakta. To može uključivati suvoću vagine, peckanje, iritaciju, nedostatak vlažnosti, bolan odnos i urinarne simptome ,,hitnosti”, bolno mokrenje i infekcije urinarnog trakta.
Vaginalna nelagodnost i urinarna inkontinencija se takođe mogu javiti u periodu pre menopauze i posle porođaja. Ovi simptomi su hronične prirode i mogu se vremenom pogoršati ugrožavajući seksualnu funkciju i kvalitet života.
LYRA (sonda) isporučuje talase diodnog lasera od 1470nm kroz radijalno vlakno koje emituje lasersku energiju od 360 stepeni kroz vaginalni kanal omogućavajući lekarima da tretiraju područje homogeno kako bi postigli superiorne rezultate isporukom optimalne energije u celom sloju sluzokože.

VAGINALNE INDIKACIJE:
– zatezanje i zgušnjavanje vaginalnog zida;
– remisija dispareunije;
– remodeliranje vaginalne sluzokože;
– antiinflamatorno dejstvo;
– poboljšanje urinarne inkontinencije.

REZULTATI
– 95% žena je primetilo snažnu ili umerenu promenu zategnutosti vagine nakon tretmana LYRA;
– prosečno skupljanje vaginalnog kanala nakon tretmana LYRA iznosilo je 17%;

LABIJALNE INDIKACIJE:
– smanjenje bora;
– povećanje elastičnosti

 

KOME JE NAMENJENA LYRA VAGINALNA REJUVENACIJA
– ženama koje ne žele terapiju estrogenom;
– ženama sa istorijom krvnih ugrušaka ili plućne embolije;
– ženama sa istorijom karcinoma zavisnog od estrogena;
– osobama hipersenzitivnim na estrogen terapiju.

Kompaniju Reveal Lasers, osnovala je grupa vodećih stručnjaka iz Izraela, nakon nekoliko decenija iskustva u industriji lasera za medicinu i estetiku. Ovi multitalentovani i priznati profesionalci udružili su se kako bi ostvarili svoju viziju razvoja nove generacije laserskih rešenja.
Globalno prisutan od 2019. godine, a u Srbiji odnedavno, Reveal Lasers osvaja tržišta svojim portfolijom koji uključuje tehnologije zasnovane na energiji lasera, radio-frekvencije (RF) i intenzivno pulsirajućeg svetla (IPL).

…………………………………………………………………………………………….

OVLAŠĆENI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU I BALKAN:
Reveal Balkan d.o.o.
Aleksinačkih rudara 39 E Beograd, Srbija
+381 60 099 6962
www.reveallasers.com
Za više informacija pišite nam na:
info.balkan@reveallasers.com

 GINEKOLOŠKI I KOZMETIČKI TRETMANI SA REVEAL REGAL LASEROM RADE SE
U BOLNICI “ST MEDICA”

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam