Home Antiejdžing Dr Jasmina Vikalo, spec. dermatologije: Omiljeni antiejdžing tretmani

Dr Jasmina Vikalo, spec. dermatologije: Omiljeni antiejdžing tretmani

by Estetska Hirurgija

Branka Pujić na tretmanu u Skin Centru

VENUS FREEZE ZATEZANJE KOŽE  I UKLANJANJE CELULITA

Venus  Freeze  je  tretman  koji  je  pre  nekoliko godina,  kada  se  pojavio,  izazvao  pravu  revoluciju  na  svetskoj  antiejdžing  sceni,  tako  da su najveće zvezde svetskog džet-seta krenule na  tretmane  oblikovanja  tela  tim  aparatom. Razlog  tome  je  činjenica  da  je  napredak  tehnologija  kod  aparata  za  podmlađivanje  kože

pokazao da jedna energija, bilo da je laserska, ultrazvučna ili  radiofrekventna,  nije  dovoljna  za  zadovoljavajuće  rezultate. Kombinacija i sinergija više energija pokazala se kao delotvorna, a izuzetan dokaz je kombinacija radiofrekventne energije i pulsnog magnetnog polja u aparatu Venus Freeze.

PODMLAĐIVANJE  VRATA.  Venus  Freeze  daje  najbolje rezultate  u  slučaju  kada  je  glavni  problem  opuštena  koža lica,  vrata,  stomaka,  nadlaktica  i  butina.  U  praksi,  Venus Freeze aparatom zateže se opuštena koža, topi površinska mast i poboljšava kvalitet kože.

ZATEZANJE I PODMLAĐIVANJE NADLAKTICA. Mladalački i zategnuti izgled nadlaktica može da se naruši usled viška masnih  naslaga  ili  gubitka  potkožnog  masnog  tkiva,  pada tonusa i gubitka elastičnosti. Razlozi za to su brojni, a najčešći su oscilacije u telesnoj težini i prirodni proces starenja. Venus Freeze aparatom zateže se opuštena koža nadlaktica, uklanja višak masti i poboljšava kvalitet kože.

ZATEZANJE KOŽE  I UKLANJANJE CELULITA. Tretiranje  celulita  Venus  Freeze  aparatom  izuzetno  je uspešno, jer on uz pomoć bipolarne radiofrekvence i pulsnog magnetnog polja deluje na svim nivoima: ubrzava cirkulaciju i  limfnu  drenažu,  obnavlja  propalo  vezivno  tkivo  i  ubrzava metabolizam masnih ćelija u pravcu razgradnje masti.  Žene koje su naglo izgubile težinu zbog dijete, ili se to desilo kao  posledica  trudnoće,  uz  pomoć  Venus  Freeze  aparata vraćaju telo u prvobitnu formu.

Irina Radović je brigu o svom izgledu prepustila dr Jasmini Vikalo

OBLIKOVANJE TELA ULTRACONTOUR TRETMANOM

ULTRACONTOUR aparat kojim radimo ultrazvučnu  lipolizu  već  godinama  ne  silazi  sa vrha popularnosti kada su u pitanju aparatni tretmani za oblikovanje tela. Razlog za to su, osim EFIKASNOSTI i dugotrajni i pouzdani rezultati, i što je za pacijente posebno važno, on je izuzetno BEZBEDAN i  bez  rizika  od  neželjenih  pojava.  Ovaj  tretman,  takođe, odlikuje visoka PRECIZNOST,  što znači da se ultrazvučni impuls fokusira isključivo na membranu masnih ćelija, dok okolno tkivo ostaje sačuvano. To omogućava da se pod dejstvom ultrazvučnih impulsa smanjuje ukupan  broj masnih ćelija, ali ne i njihova zapremina. Iz razbijenih masnih ćelija oslobođena mast se brzo eliminiše iz organizma zahvaljujući ultrazvučnoj limfnoj drenaži. Ne treba, naravno, zaboraviti da je taj tretman za pacijente izuzetno  BEZBEDAN,  jer  je  omogućena  potpuna  kontrola prodora ultrazvučnog impulsa u dubinu od 15 mm u potkožno masno tkivo.

PODMLAĐIVANJE LICA PLAZMOM IZ VLASTITE KRVI

Osnovna nega kože je ono što skoro nijedna žena  koja  drži  do  svog  izgleda  na  sme  da propusti . Savet je da se odmah nakon osnovne, pristupi i naprednijim oblicima nege, koji  osim hijaluronskih filera uključuju i PRP terapiju. PRP  (tretman  plazmom  obogaćenom  trombocitima) pomaže da se koži vrati mladolikost i ublaže bore i fine linije. Trombociti su ključni činilac samoregenerativne sposobnosti našeg tela, a faktori rasta iz plazme su odgovorni za aktiviranje  i  podmlađivanje  ćelija  kože.  Važna  činjenica  ovog tretmana  je  upotreba  vaše  vlastite  krvi,  iz  koje  se  izdvaja koncentrovana plazma i ponovo ubrizgava u tkiva kože. Ovim se izbegavaju alergijske reakcije i infekcije. PRP tretman pomaže kod podmlađivanja kože, eliminisanja bora, daje volumen licu kao alternativa dermalnim filerima, pospešuje  zarastanje  ožiljaka,  ubrzava  proces  isceljenja kože nakon hemijskih pilinga.

HIJALURONSKI FILERI ZA PODMLAĐENU KOŽU I BOLJI VOLUMEN LICA I USANA

Fileri na bazi hijaluronske kiseline imaju ulogu da  nadoknade  gubitak  prirodnog  hijalurona do  koga  dolazi  nakon  tridesete  godine  i  kao takvi  su  među  najvažnijim  sredstvima  za zaustavljanje  pojave  znakova  starenja  kože. Danas  postoji  čitav  spektar  filera  različitih gustina, viskoznosti i trajnosti, obogaćenih antioksidansima ili anesteticima, a iskusni doktor će znati koji je filer najbolji za određenu namenu. Uglavnom, gušći fileri se koriste za dodavanje volumena, a ređi za hidriranje i očuvanje jedrine kože.

Fileri  za  volumen  sadrže  biorazgradive  čestice  koje  kao strano telo navode tkivo da oko njih formira novi kolagen. Fileri za usne mogu da povećaju usne ili samo da ih podmlade, mogu bolje da definišu ivice ili saniraju fine borice oko usana. Fileri za hidriranje kože sa neumreženom hijaluronskom kiselinom obezbeđuju jedrinu kože lica.

KONTAKT

Dr Jasmina Vikalo

Centar za estetsku dermatologiju “Skin centar”

Jurija Gagarina 20 J, Novi Beograd A BLOK

011 428 3065; 062/ 323 357

www.skincentar.rs

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam