Home Antiejdžing Dr Saša Mišeljić: Bez tamnih podočnjaka uz pomoć filera

Dr Saša Mišeljić: Bez tamnih podočnjaka uz pomoć filera

by Estetska Hirurgija

Najnoviji trendovi estetske hirurgije kreću se u pravcu pronalaženja načina da se unaprede intervencije koje su ranije podrazumevale velike i komplikovane zahvate (duge operacije u totalnoj anesteziji), dug period oporavka i neizbežne posledice u vidu manje ili više primetnih ožiljaka.

Prateći te trendove, dr Saša Mišeljić je poslednjih godina usavršio nekoliko metoda za estetske korekcije lica i tela koje uz minimalne hirurške zahvate daju maksimalne rezultate. Nekoj od tih metoda dao je i svoj lični doprinos.

Podočnjaci i višak kože na donjim kapcima znali su da prave velike probleme hirurzima jer je koža u toj zoni veoma tanka. Sada je moguće korigovati podočnjake i donju regiju oka hijaluronskim filerima, što u kombinaciji sa blefaroplastikom gornjih kapaka ponovo otvara oči i vraća licu radost i vedrinu.

Kako to izgleda pogledajte na primerima iz njegove prakse, urađenim u Ordinaciji ,,LaDerma”.

Specifičnost Ordinacije ,,LaDerma” je što u njoj možete dobiti savete estetskih hirurga i estetskih dermatologa, što obezbeđuje izbor najboljeg tretmana ili kombinacije tretmana u svakom individualnom slučaju. Metode, materijali i postupci koje primenjujemo baziraju se na minimumu invazivnosti, kompatibilnosti sa prirodnim procesima u koži, a u svim tretmanima imperativ je podmlađivanje uz očuvanje prirodnog izgleda lica.

Dr Saša Mišeljić

Spec. plastične i estetske hirurgije

 Ordinacija za estetsku dermatologiju i hirurgiju „LaDerma“

Požarevačka 39, Beograd

011 245 62 59 ;  063 770 44 56

www.laderma.rs

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam