Home Estetska Hirurgija 15 GODINA ORDINACIJE “OPAL”

15 GODINA ORDINACIJE “OPAL”

by Estetska Hirurgija
“Plastični hirurg sa iskustvom u neinvazivnim procedurama najbolje je rešenje za sve vaše beauty probleme.”

Bez obzira na to da li želite estetsku operaciju ili neki od neoperativnih tretmana podmlađivanja, poverenje u izabranog lekara jedan je od najvažnijih uslova da sve protekne kako treba. Ali, to nije lako. Prva dilema je da li otići kod plastičnog hirurga, dermatologa ili lekara bez specijalizacije, ali iskusnog u neinvazivnim procedurama. Druga, da li je vaš problem za hirurgiju ili se može proći i bez nje. Treća, kako da budete sigurni u znanje i iskustvo doktora…

Dolaskom u ordinaciju „Opal” sve te dileme će nestati. Dr Olivera Partonjić, plastični hirurg sa 15 godina iskustva u estetskoj hirurgiji i neinvazivnim tretmanima podmlađivanja, garancija je da će svi vaši problemi biti prepoznati na pravi način i rešavani najadekvatnijim procedurama u cilju postizanja najboljih rezultata.

GRUDI
POVEĆANJE, SMANJENJE, REOBLIKOVANJE

VELIČINA I OBLIK PO ŽELJI

Kada su u pitanju oblik i veličina budućih grudi, danas je moguće izaći u susret svakoj želji pacijentkinje. Oblik i veličina implantata, kao i pristup individualnog kreiranja za svaku pacijentkinju, u zavisnosti od merenja, želja i prirodnih predispozicija koje utvrđujemo na pregledu, veoma su značajni za odličan rezultat.
Okrugli ili anatomski implantati, sa dobro odabranom projekcijom i gustinom gela, garancija su da će grudi posle operacije izgledati upravo onako kako je pacijentkinja zamislila: po obliku, veličini, projekciji…
Mnogobrojne naše zadovoljne pacijentkinje koje su uradile ovakav zahvat ističu da se osećaju bolje, ženstvenije i da imaju više samopouzdanja!

SMANJIVANJE, PODIZANJE, REOBLIKOVANJE

Operacija smanjenja grudi ili redukcijska mamoplastika operativni je zahvat kojim se uklanja veća količina tkiva u grudima. Podizanje grudi – povećava padajuće i otekle grudi koje su vremenom ili zbog trudnoće izgubile volumen, pružajući konturu i konzistenciju.

AUGMENTACIJA I DERMOLIPEKTOMIJA

Najčešći estetski problemi koji nastaju posle perioda trudnoće i dojenja su opuštene grudi (koje najčešće izgube punoću koju su imale pre trudnoće) i višak kože na stomaku. Korekciju ovih nedostataka moguće je uraditi jedino hirurški, bilo kao pojedinačne operacije, ili u jednom aktu prilikom čega se uradi i lifting grudi (sa povećanjem ili bez
njega) i zatezanje kože stomaka.

Ovo je ubedljivo najpopularnija kombninovana estetska operacija koja poslednjih godina stiče sve veću popularnost.

TELO
LIPOSUKCIJA I TRANSFER MASTI

Rešavanje problema lokalizovanih masnih naslaga, najčešće na predelu stomaka ili struka, može biti operativno – liposukcijom ili injekcionom lipolizom. Ukoliko se pravilno utvrdi problem, hirurg će se opredeliti za jednu od ove dve procedure.

Liposukcija se često kombinuje sa transferom vlastite masti: masne naslage uzete sa jednog dela tela gde ih ima viška prebacuju se u regiju koju želimo da preoblikujemo. Upravo to smo uradili kod pacijentkinje na slici – višak masnih naslaga u predelu stomaka upotrebili smo za preoblikovanje i popunjavanje zadnjice.

FILERI ZA LEPŠE I MLAĐE LICE

UKLANJANJE MASNIH JASTUČIĆA IZ OBRAZA

Smanjenjem volumena središnjeg dela obraza, poboljšavaju se konture lica i ono poprima elegantniji izraz. Osobe koje imaju naglašene jastučiće obraza i u licu uvek izgledaju pomalo bucmasto, bez obzira na dijete i smanjenje telesne mase, podvrgavaju se ovom zahvatu ne bi li rešile ovaj estetski problem.
Hirurško uklanjanje masnih jastučića iz obraza preporučuje se osobama koje imaju punačke obraze i okruglo lice, bez dominacije jagodica!
Intervencija traje oko 30 minuta i radi se u lokalnoj anesteziji. Plasiraju se resorptivni konci koji sami otpadaju nakon nekoliko dana. Rezultati su vidljivi odmah! Dobija se lep oblik lica i naglašen prelaz između jagodica i donje trećine lica.

REMODELOVANJE LICA FILERIMA

 Efekti ovog tretmana su:
– bolje konture i isticanje vilične kosti;
– isticanje brade;
– popunjavanje i podizanje jagodica;
– smanjenje nazolabijalnih bora;
– podizanje uglova usana;
– zatezanje kože lica.

Remodelovanje lica filerima je tretman koji pacijenti obožavaju jer odmah dobiju novo, sofisticirano i podmlađeno lice.

UVEĆANJE I OBLIKOVANJE USANA
Kod mlađih pacijentkinja postižu se odlični rezultati – usne  postaju punije i senzualnije.
Samo jedan kubik hijaluronskog filera je kod ove pacijentkinje promenio izgled lica. Dobila je, ne samo podmlađene i oblikova ne usne, već su nestale i bore oko usana!

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam