Home Antiejdžing DERMAPEN 4 – MENJAMO SVET ESTETIKE ZAUVEK

DERMAPEN 4 – MENJAMO SVET ESTETIKE ZAUVEK

by Estetska Hirurgija

Novi Dermapen 4 svojim igilicama otvara oko 2.000 mikrokanala u koži, a udružen sa najkoncentrovanijim faktorima rasta u formuli Dp Dermaceuticals otvara novo poglavlje u brzini, bezbednosti i efikasnosti tretiranja više od 80 dermatoloških i estetskih indikacija  na koži.

Ako mislite da je Dermapen 4 samo još jedan od niza uređaja u svetu dermatologije i estetske medicine, duboko se varate! Ono što ovaj aparat donosi nadmašuje i najoptimističkija očekivanja kada su ovi uređaji u pitanju. On je, najkraće rečeno, prava revolucija.

„Revolucija“ je reč koju koristi i dr Endrju Kristi-Švarc (Andrew R. Christie-Schwarz), vodeći svetski stručnjak za „mikronidling“ tretmane, koji je bio gost na lansiranju Dermapen 4 uređaja u Srbiji. U organizaciji kompanije MSF Pharm, zvaničnog distributera Dermapena u Srbiji, održao je„masterklas“, radionice i predavanja o novoj Dermapen tehnologiji. Beograd je time, ove jeseni, zvanično postavljen na DemrapenWorld mapu sveta.
Pitali smo ga na početku šta ovo znači za pacijente?
BEZ ANESTETIKA, OTOKA, MODRICA, DUGOG OPORAVKA

– Shvatili smo da moderni pacijent „želi sve i želi odmah“ – kaže u intervjuu za naš portal dr Kristi-Švarc.  DermapenWorld je takvim pacijentima ponudi revoluciju u regenerativnim procedurama. Tretman traje samo 3-4 minuta, bez komplikacija i bez primene lokalnog anestetika, period oporavka je najduže 24 sata, nema modrica, nema ožiljaka, nema igle i injekcija, niti ljuštenja kože. Ovo je ultimativna kombinacija za modernog pacijenta.

I zaista: Dermapen4 svojim iglicama otvara u koži tačno 1.920 mikrokanala u sekundi, omogućava kontrolu dubine prodora iglica, ima 4 brzine rada, bezbedne i proverene protokole za brz tretman više od 80 indikacija u klasičnoj dermatologiji i estetskoj medicini. Dermapen4 svojim iglicama pokreće mehanički regenerativnu kaskadu u koži uz stvaranje novog kolagea i angiogeneze. Ali on ide dalje od toga i kombinuje, uz mehanički, hemijski podsticaj regeneraciji uz infuziju sastojaka „Dp Dermaceuticals“, specijalno namenjenih za bebednu primenu uz Dermapen tretman i kasnije, u kućnoj nezi.

– Ovo je veliki korak dalje od „kolagen indukcione terapije“ – kaže dr Endrju-Švarc. – Sada imamo protokole za hiperpigmentacije, teleaginktazije, rozaceu, akne svih stupnjeva, ožiljke, strije, podmlađivanje kože lica i tela… Brzina tretmana omogućuje tretiranje velikih površina kože, uključujući leđa i bokove.  DermapenWorld nam donosi novi pristup za unapređenje zdravlja, kvaliteta, funkcionalnosti integriteta kože.

„DP DERMACEUTICALS“ – NOVA DIMENZIJA REGENERATIVNE MEDICINE

Uz nenadmašan uređaj i aplikciju koja doktorima obezbeđuje da posredstvom svog telefona budu povezani u veliku svetsku DermaWorld zajednicu, kao komplementaran tretman kreiran je „Dp Dermaceuticals“, sa do sada najbrojnijim regenerativnim aktivnim supstancama. Primena ove medicinske kozmetike je protokolima striktno preporučena kao „no negotiable“ deo Dermapen4 tretmana, naročito kada se radi o liniji EXO-SKIN.

Šta ovu liniju izdvaja od svih ostalih?

Dermapen4 otvara ogroman broj kanala u koži, a time otvara i put infuziji aktivnih supstanci iz Dp Dermaceuticals preparata: tu su trostruki kompleksi hijaluronske kiseline, nove tehnologije enkapsuliranja sastojaka, unosa peptida i retinoida, ali posebno novu moćnu regenerativnu egzozom  (exo-some) tehnologiju. Egzozomi su dobijeni iz Vortonove sluzi, iz mezenhimalnih matičnih ćelija. U stanju su da podstaknu prirodnu obnovu ćelija, zaceljivanje rana, sintezu kolagena i regeneraciju kože. Ali, evo šta o tome kaže dr Kristi-Švarc:

Egzozom tehnologija je najveća inovacija u istoriji regenerativne medicine. Egzozom je ekstracelularna vezikula koju dobijamo iz doniranih pupčanih vrpca zdravih beba u prvih 24 sata od rođenja. Ova komponenta  ne sadrži aktivne DNK komponente, ali sadrži oko 1000 peptida, 500 faktora  rasta, 800 proteina, 373 lipida… Ona olakšava regneraciju svake kože, u svim indikacijama u kojima primenjujemo Dermapen4.

OVLAŠĆENI UVOZNIK I DISTRIBUTER:

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam