Home Grudi Dobila sam povećanje grudi na poklon. Pročitajte šta mi se sve dešavalo nakon toga

Dobila sam povećanje grudi na poklon. Pročitajte šta mi se sve dešavalo nakon toga

by Estetska Hirurgija
Estetska Hirurgija&Kozmetika - Povećanje grudi na poklon
Estetska Hirurgija&Kozmetika - Povećanje grudi na poklon

Kada sam saznala da sam preko časopisa Estetika dobila takav poklon, bila sam presrećna. Prvi pregled je bio početkom marta, u Bolnici ST „Medica”. Operacija je već zakazana za sredinu marta!

Operacija i prvi dan

Zaista nemam reči kojima bih pohvalila ceo tim Bolnice ST„ Medica”, od predivnih sestara, do anesteziologa i hirurga koji je strpljivo odgovarao na brojne imejlove koje mu upućujem. Znam da preterujem sa tim, ali sam zaista imala mnogo dilema (i strahova) pre operacije i veliku brigu da li će posle nje sve ići kako treba. Hvala još jednom osoblju Bolnice StMedica,  bili su zaista divni,  vrhunski stručnjaci i profesionalaci.

Sama operacija je protekla super, trajala je oko sat i po, iz anestezije sam se probudila bez ikakvih tegoba, ali da je teško, mnogo je teško, i da boli, mnooogo boli. 

Sedam dana posle operacije

Tek sada mogu da funkcionišem malo bolje.

Idem na kontrole svaki dan, sve teče kako treba, za nekoliko dana će mi skinuti drenove. Svi su ljubazni i pažljivi i divni, od sestara, tehničara, do doktora koji me operisao. Sada se krećem sama, jedem sama i daće Bog da ovako, svakim danom, sve ide nabolje.

Mesec dana posle operacije

Nova kontrola tačno mesec dana posle operacije. Svi postoperativni problemi su definitivno prošli tako da jedino preostaje briga oko ožiljka, odnosno njegovo redovno mazanje gelom koji mi je doktor preporučio. Posle pregleda doktor mi je rekao da se sve odvija kako treba i da nema nikakvih problema. Zakazao mi je novu kontrolu za mesec dana do kada će, rekao je, implantati “leći” kako treba i grudi dobiti svoj definitivan oblik.

Šta kažu oni koji su me videli sa većim grudima?

Inače, ljudi oko mene su oduševljeni rezultatom dr Kojića, pitaju za njega, svi su u fazonu „ako se jednom budem rešila na povećanje, on je prva opcija”. Takođe se svi raspituju kada će „Estetika” ponovo organizovati sličnu akciju.

Nova kontrola je zakazana za sredinu maja, kada će Redakcija organizovati završno fotografisanje. Jedva čekam da vidim sebe na fotografijama koje će raditi pravi profesionalac!

Dva meseca posle operacije

Krenula sam u Beograd sa malo pomešanim osećanjima: prezadovoljna sam kako se odvija postoperativni proces, zadoljna sam izgledom novih grudi i svojom novom figurom, ali mi negde u pozadini tinja misao da su mogle da budu malo veće… Iako me svi, od porodice do prijatelja, ubeđuju da su mi grudi super i da je doktor idealno pogodio meru, taj crvić i dalje radi. Rekla sam to i doktoru na kontroli, na šta se nasmejao i još jednom ponovio ono što mi je i pre operacije rekao – da je veličina implantata u potpunosti u skladu sa mojim anatomskim proporcijama i da bi veći implantati delovali ne samo neprirodno, već bi imali suprotan efekat od onog koji se želi postići većim grudima – lepota cele figure.

Na završnom snimanju za časopis „Estetika” svi su me takođe ubeđivali da su izgled i veličina grudi pogođeni baš kako treba, ali „pusto žensko” u meni i dalje ponavlja „da su samo još malooo veće”. Znam da nisam u pravu i nadam se da ću se za nekoliko meseci u potpunosti navići na svoju novu fiiguru, kojom sam i sada prezadovoljna.

Možda već kada budem videla svoje fotografije u narednom broju „Estetike”.

Sve ukupno… vredelo je truda, i te kako

Beskrajno sam zahvalna i Redakciji „Estetike”, ne samo što sam zahvaljujući njihovoj akciji dobila nagradu, već i zbog toga što sam i od njih dobijala odgovore na sva moja pitanja i dileme, što su mi davali podršku i ohrabrenje kad mi je bilo najpotrebnije.

Šta je dobila Dejana?

Dejani su postavljeni najkvalitetniji Mentor implantati (CPG 333) od 380 cm, koje je poklonila kompanija „Mediexpert”, dugogodišnji uvoznik i distributer ovog brenda.

CPG 333 je oznaka za implantate anatomskog oblika, sa visokom projekcijom, koji su Dejani postavljeni submuskularno, tj. ispod grudnog mišića. Ocena dr Kojića bila je da su ta veličina, oblik i profil najpogodniji, s obzirom na Dejaninu prilično laku konstituciju i da će Dejanine grudi nakon operacije, iako uvećane, izgledati veoma prirodno.

Dejana je dobila i naslovnu stranu Estetike. Fotografija koju je snimio Vladislav Mitić, u bolnici StMedica, krasi naslovnu stranu Estetike 38, našeg letnjeg broja.

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam