Home Iskustva NAGRADNE OPERACIJE U „MEDIC HILL-u“ U SLICI I REČI

NAGRADNE OPERACIJE U „MEDIC HILL-u“ U SLICI I REČI

by Estetska Hirurgija

Srećnim dobitnicama besplatnih operacija – Nataši Todorović (gornji i donji kapci) i Dini Stefanović (podizanje gornje usne, lip-lift) urađene su operacije, a naš portal je pratio sve faze, od prvog pregleda do druge kontrole,  dve nedelje posle operacije.

Pogledajte kako je to izgledalo.

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA SVE ČITATELJKE: MARTOVSKI POPUST OD 50 % NA OPERACIJE BLEFAROPASTIKE I LIP-LIFT TRAJE DO KRAJA MESECA.

Sve naše čitateljke imaju mogućnost da ove operacije urade u Ordinaciji „Medic Hill“ sa popustom od 50 % (lip-lift 450 eura, gornji kapaci 450 eura, donji kapci 500 eura).

Prijava je na telefon 064/ 490 0900 ili 011/355 5955 ili mailom na estetikamagazin@gmail.com

Nataša Todorović: ODUŠEVLJENA SAM! HVALA DOKTORIMA.

Nataši Todorović urađena je donja i gornja blefaroplastika. Posle 14 daa od operacije kaže da je oduševljena rezultatima, iako je svesna da će na konačne rezultate morati da sačeka još neko vreme.

 

Nataša Todorović sa dr Goranom Gaćešom (levo) i prof. dr Milanom Filipovićem, plastičnih hirurzima ordinacije “Medic Hill”, prilikom prvog pregleda.

Donošenju odluke o stepenu korekcije  usledio je posle detaljnog pregleda i iscrpnog razgovora o tome šta Nataša želi. Pomoglo je i razgledanje sličnih operacija koje su urađene u “Medic Hill-u.

GORNJI I DONJI KAPCI PRE OPERACIJE

Prilikom prvog pregleda urađene su fotografije gornjih i donjih kapaka, a Nataša je dobila sve neophodne instrukcija za ponašanje u predoperativnom periodu i detaljno upoznata kako će da izgleda postoperativni oporavak.

OPERACIJA I DANI POSLE NJE

Pre operacije precizno su iscrtane linije rezova, odnosno količina kože koja će  operacijom biti odstranjena.

Operacija je protekla bez ikakvih problema, urađena je u lokalnoj anesteziji, trajala je oko sat vremena. Na kraju su rezovi ušiveni  i preko konaca  su zalepljeni zaštitni flasteri koje je Nataša morala da nosi nekoliko dana.

Nataša se vratila kući odmah posle oepracije.

O prvim danima posle operacije kaže…

“Nakon operacije bila su samo dva kratkotrajna bolna momenta: odmah nakon nje i skidanje konca. Prvih dana su neprijatni flasteri, peckaju,svrbe i unose nervozu. Nakon skidanja sve je bilo 50% lakše, a nakon skidanja konaca neprijatnosti su u potpunosti nestale.”

POSLE DVE NEDELJE

“Moja očekivanja su bila realna i nisam žurila da vidim rezultate jer sam znala da treba sačekati. Tek nakon 20-tak dana sam sam prvi put ozboiljno se zagledala u sebe u ogledalu. Bila sam oduševljena, a mogu misliti kako će izgledati nakon mesec, dva… Hvala i Vama i doktorima na svemu.

Jedva čekam da se kompletno našminkam i sa novim izgledom izađem i javnost”

Dina Stefanović: “USNE SU DIVNE I SVAKI DAN SVE LEPŠE.”

Dina Stefanović , bila je najsrećnija prilikom izvlačenja dobitnice besplatne operacije hirurškog podizanja gornje usne, lip-lift.

Ovo su njena iskustva.

 

Dina Stefanović sa prof. dr Milanom Filipovićem i dr Goranom Gaćešom , plastičnih hirurzima ordinacije “Medic Hill”, prilikom prvog pregleda.

“S obzirom da nisam želela nikakvo preterivanje  brzo smo došli do odluke za koliko treba podići gornju usnu .”

OPERACIJA

Obeležavanje linije reza pre operaciju.

Dina je primila lokalnu anesteziju i operacija je mogla da počne.

Isečeni deo kože u odbliku rogova od bika, po čemu je operacija dobila ime

(Bull horn lip-lift)

Rana je pažljivo zašivena i odmah posle toga Dina je mogla da pođe kući.

PRVI DANI POSLE OPERACIJE
Tri dana posle operacije – gornja usna je još malo natečena.
Sedam dana posle  – skinuti su konci,
a otok se povukao.

Dinin mail poslat Redakciji ESTETIKE sedam dana posle operacije:

“Draga Redakcijo, usne su divne i svaki dan sve lepše. Oporavak protiče odlično, bez ikakvih komplikacija. Doktori su divni ljudi i vrhunski stručnjaci. Jako sam srećna, zahvalna sam i Vama koji ste organizovali ovo i doktorima koji su besprekorno uradili svoj posao.”

POSLE DVE NEDELJE

Draga Redakcijo, ja sam prezadovoljna reultatima, doktori su pravi čarobnjaci!
Srećna sam i oduševljena. Hvala vama i njima.”

USKORO ĆEMO OBJAVITI FOTOGRAFIJE NATAŠE I DINE DVE MESECA POSLE OPERACIJE KADA ĆE SE VIDETI DEFINITIVNI REZULTATI!

Telefoni za informacije o operacijama

i popustima:

064/ 490 0900; 011/355 5955

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam