Home Uncategorized DOBITNICE BESPLATNIH OPERACIJA U ORDINACIJI „MEDIC HILL“ SU DINA STEFANOVIĆ I NATAŠA TODOROVIĆ

DOBITNICE BESPLATNIH OPERACIJA U ORDINACIJI „MEDIC HILL“ SU DINA STEFANOVIĆ I NATAŠA TODOROVIĆ

by Estetska Hirurgija

Sve ostale učesnice koje su se prijavile za ovu operaciju, bilo preko časopisa „Estetika“ ili Instragram stranice @estetska_hirurgija imaju priliku da iste urade u Ordinaciji „Medic Hill“ sa popustom od 50 % (lip-lift 450 eura, gornji kapaci 450 eura, donji kapci 500 eura).

Prijava je na telefon 064/ 490 0900 ili 011/355 5955 ili mailom na estetikamagazin@gmail.com

Dina Stefanović (51), instruktorka joge, je prof. dr Milanu Filipoviću i dr Goranu Gaćeši, tokom pregleda rekla da se za operaciju hirurškog povećanja i podizanja gornje usne (Bull horn lip-lift) odlučila jer jer joj  je gornja usna izuzetno tanka i potpuno zaklanja zube pri osmehu, a pošto nije pristalica filera (posebno biopolimera), odlučila se za operaciju koja će dati trenutne i trajne rezultate.

Takođe je izjavila da je pristalica umerenosti kada je u pitanju odluka koliko podići gornju usnu, da želi da ona i posle operacije izgleda prirodno, simetrično i malo naglašenije.

Nataša Todorović (47), menadžer u hotelijerstvu, prijavila se za korekciju donjih kapaka jer su vidljivi nabori ispod oba oka, a priliklom smejanja dolazi do izuzetnog nabiranja kože. Dosta je istraživala kako da reši taj problem i definitivno je odbacila nehirurške metode (hijaluron itd), pa joj je nagradna igra i operacija koju je dobila pričinila izuzetnu radost.

Obema kandidatkinjama je urađen detaljan pregled i merenje i u razgovoru sa doktorima došlo se do zajedničkih stavova oko budućih rezultata. Uz to dobile su sve neophodne instrukcija za ponašanje u predoperativnom periodu  i detaljno upoznate kako će da izgleda postoperativni oporavak.

Portal „Estetika“ će biti prisutan na operacijama i doneće reportažu o njima.

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam