Home Uncategorized NOVI FILER NA NAŠEM TRŽIŠTU

NOVI FILER NA NAŠEM TRŽIŠTU

by Estetska Hirurgija

ReMedium hijaluronski fileri: TEHNOLOŠKI NAPREDAN PROIZVOD ČIJI SU REZULTATI PODMLAĐIVANJA TRAJNIJI, A CENA POVOLJNIJA OD KONKURENCIJE

Estetska medicina se razvija ogromnom brzinom, a noviteti se pojavljuju gotovo svakodnevno. U takvoj ponudi, ponekad je teško prepoznati šta je stvar trenda, a šta smer kojim treba nastaviti. Stoga kada stručnjaci prepoznaju nešto kao dobro, tome zasigurno treba posvetiti pažnju. U tu kategoriju ubrajamo ReMedium hijaluronske filere koji su sada dostupni i na našem tržištu. Poznato po tehnološkim inovacijama, korejsko tržište s kojeg dolaze, pomno prati svetske anti-aging trendove i donosi novitete.
Predstavljamo vam paletu ReMedium hijaluronskih filera, specijalno formulisanih da odgovare svakom zahtevu u cilju podmlađivanja. Po čemu su posebni i za koje estetske probleme su indikovani?

Zašto ReMedium hijaluronski fileri?

Iako se radi o sitnim razlikama među filerima, istraživanja su pokazala da je viskoznost i kohezivnost ReMedium HA filera velika – što znači da on ostaje na mestu gde je aplikovan tokom tužeg vremenskog perioda i da ne prelazi u okolna tkiva.

ReMedium HA fileri obnavljaju i održavaju nivo hijaluronske kiseline u koži obezbeđujući dugotrajnu hidrataciju i volumen. Dvostruko umrežena struktura garantuje dugotrajne rezultate. Ravnomerna distribucija gela osigurava da tretmani protiv starenja daju rezultate prirodnog izgleda.

Sofisticirana rešenja koja rešavaju svaki estetski problem!

Dostupne su tri vrste ReMedium HA filera, a koriste se zavisno od estetskog problema koji se tretira. ReMedium FINE se primenjuje na površinske bore, ReMedium MID se aplikuje u srednji sloj, odnosno u pliće i dublje slojeve dermisa, a najgušći, ReMedium SUB-Q filer, koristi se za lifting lica i aplicira u duboka tkiva kako bi se nadoknadio volumen izgubljen s godinama ili korigovali postojeći estetski nedostaci.

ReMedium hijaluronski fileri odlikuju se visokim viskozitetom, kohezivnošću i maloj veličini čestica koja obezbeđuje lako aplikovanje, dugotrajne rezultate i zadržavanje oblika tokom vremena.

ReMedium hijaluronski fileri su bezbedni, bez hemijskih modifikacija HA.

Svi proizvodi obezbeđuju izuzetan volumen zahvaljujući visokom hidrofilnom kapacitetu i stabilnoj molekularnoj strukturi.

ReMedium filere proizvodi FOREVER18 INTERNATIONAL, korejska kompanija specijalizovana za visokokvalitetne hijaluronske filere, koje karakterišu najviši stepen sigurnosti i dugotrajni rezultati.

DUGOTRAJNI PRIRODNI REZULTATI  I PATENTIRANA TEHNOLOGIJA

Želite dugotrajan, podmlađen i prirodan izgled? Uz to i patentiranu tehnologiju? Izaberite ReMedium HA filere – jedinstven brend kome možete verovati.

Upoznajte se sa karakteristikama ReMedium HA filera koji su registrovani u Agenciji za lekove i medicinska sredstva Srbije i dostupni na našem tržištu:

ReMedium FINE ima najmanju gustinu i veličinu čestica. Efikasno ublažava vrlo tanke površinske linije. Ubrizgava se u gornji deo dermisa.
Oblast primene: lice, vrat, dekolte, zadnji deo šake, fine bore, marionete, bore oko usta, suzne brazde, horizontalne bore na čelu, bore između obrva.
Trajanje: 6-9 meseci
Modul elastičnosti: 30-50
Veličina čestica: 200 µm
ReMedium MID je sa srednjom veličinom čestica indikovan za umerene bore. Ubrizgava se u srednji sloj dermisa.
Oblast primene: nazolabijalne bore, bore na čelu, bore između obrva, bore oko usta, marionete, usne.
Trajanje: 9-12 meseci
Modul elastičnosti: 50-80
Veličina čestica: 350 µm
ReMedium Sub-Q je najtvrđi gel u ovoj liniji proizvoda. Manja veličina čestica omogućava lako oblikovanje na bilo kom delu lica, kako bi se povećao volumen i poboljšale konture.
Oblast primene: čelo, nos, obrazi, usne, brada i za ublažavanje dubokih bora kao što su nazolabijalne bore.
Trajanje: 12-18 meseci
Modul elastičnosti: 80-130
Veličina čestica: 450 µm
Nakon aplikacije ReMedium HA filera, možete očekivati prirodan izgled i dugotrajne rezultate za svaki estetski problem:
-korekcija bora, nabora i ožiljaka
-senzualne i voluminozne usne
-oblikovanje i vraćanje izgubljenih kontura lica
-hidratacija
-podmlađena i glatka koža
-poboljšan tonus i elastičnost kože.

Nova generacija HA filera dostupna i kod nas!

ReMedium proizvodi su sterilni dermalni fileri sastavljeni od mikro kuglica umreženih molekula gela hijaluronske kiseline. Mikro kuglice umreženih molekula gela hijaluronske kiseline se prerađuju od neukrštene hijaluronske kiseline proizvedene u Japanu. Hijaluronska kiselina ima dobru biokompatibilnost i afinitet prema molekulima vode. Zbog toga se umreženi gel hijaluronske kiseline potpuno razgrađuje tokom vremena i telo ga apsorbuje.

Hijaluronski fileri moraju zadovoljiti sve standarde i proći protokole, poput Agencije za lekove i mediciska sredstva. Tek kada dobiju dozvolu, ulaze na naše tržište. ReMedium HA fileri su registrovani u ALIMS-u.

ReMedium HA fileri poseduju sledeće sertifikate i licence koje garantuju njihovu bezbednost i kvalitet: CE i CPNP sertifikat, kao i KFDA i GMP (sertifikovan od strane Republike Koreje) i zadovoljavaju ISO standard.

Ekskluzivni distributer za Srbiju:

Dalia Cosmetics d.o.o,  Beograd

Informacije i poručivanje putem telefona:

060 466 11 91

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam