Home Estetska Hirurgija Dr Milomir GAČEVIĆ: KAKO HIRURGIJOM DOĆI DO NAJLEPŠIH MOGUĆIH GRUDI

Dr Milomir GAČEVIĆ: KAKO HIRURGIJOM DOĆI DO NAJLEPŠIH MOGUĆIH GRUDI

by Estetska Hirurgija

Naravno da svaka žena koja planira povećanja grudi implantatima želi da tom operacijom dobije najlepše moguće grudi – baš onakve kakve je želela.

Dr Milomir Gačević, specijalistu plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije iz bolnice “Adonis”pomaže vam da shvatite sve izazove sa kojima ćete se pri tome sresti i dileme koje ćete morati da rešavate – sami ili u saradnji sa hirurom.

PRONAĐITE NAJBOLJEG HIRURGA, BEZ OBZIRA KOLIKO ĆE TO TRAJATI I NA KOLIKO RAZGOVORA ĆETE MORATI DA ODETE.

Na pitanje ko je najbolji hirurg za neku intervenciju, moj odgovor je da je najbolji onaj kod koga dobijete najbolji rezultat! I obrnuto – ako dobijete loš rezultat, hirurg postaje
najgori od svih, bez obzira na njegove stvarne kvalitete… U praksi, pacijenti često donose odluke o izboru hirurga ne na osnovu relevantnih činjenica ili posle opsežnog razgovora sa njim, već na osnovu sadržine njegovog instagram naloga ili zbog niskih cena i izvanrednih popusta koje nudi.
Na taj način rade ono što, recimo, nikada ne bi uradili kada biraju majstora za popravku automobila ili veš mašine!

Najbolji hirurg je onaj kod koga ćete dobiti najbolji mogući rezultat! I obrnuto…

KADA IZABERETE HIRURGA IMAJTE PUNO POVERENJE U ONOM ŠTO VAM PREDLAŽE, ČAK IAKO SE TO PONEKAD NE POKLAPA U POTPUNOSTI SA ONIM ŠTO VI O TOME MISLITE.

Veličina implantata, odnosno grudi posle njihovog postavljanja, je najčešći uzrok nesporazuma, Moje iskustvo govori da 85 odsto žena koje su povećale grudi, a među njima su i one koje su se pre povećanja plašile da im predložena veličina ne bude prevelika, posle operacije poželi da su im grudi „malo veće”. Za razliku od toga, imao sam samo nekoliko pacijentkinja koje su se požalile da su im grudi posle povećanja prevelike.
Najčešće takve konstatacije nemaju realnu osnovu: veličinu i oblik implantata predlažem na osnovu pacijentkinjinih želja, ali i detaljnih merenja i napravljene anatomske studije, kako bi implantat bio najadekvatniji za njenu figuru. I tu obično ne  bude nikakvih nesporazuma, ni pre, ni posle operacije.

Pravilno određena veličina i profil implantata daju rezultat kojim je zadovoljno najveći broj žena koje su povrećale grudi.

KADA SE BIRA VELIČINA IMPLANTATA POSTOJE GRANICE PREKO KOJIH  NIJEDAN HIRURG NEĆE DA IDE, NE SAMO ZBOG ESTETSKIH VEĆ, PRE SVEGA, ZDRAVSTVENIH RAZLOGA.

Problem je sa pacijentkinjama koje dođu samo sa jednom idejom – da njihove grudi budu što veće. Naravno da takvima moram da objasnim da postoje granice preko kojih nijedan hirurg neće da ide, jer bi to donelo estetski loš rezultat, a moglo bi i da ugrozi njeno zdravlje. Ono što doktor pre operacije mora da shvati to je da li pacijentkinja želi da promena bude umerena i manje upadljiva, ili pak drastična i upadljiva?

Izbor malo većeg implantata od onog koji je anatomski najadekvatniji (400 cc umesto 375 cc, recimo) često je odlučujući da žena bude potpuno zadovoljna dobijenom veličinom grudi.

——————————————-

KONTAKT:

Bolnica ADONIS

Gundulićev venac 7, Beograd

011/ 35 42 785; 062/ 404 114

Inst: bolnica_adonis

www.bolnica-adonis.co.rs

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam