Home Razno - Estetska Hirurgija PREDSTAVLJAMO NAJBOLJE UREĐAJE ZA OBLIKOVANJE TELA – VIBRASAT PRO

PREDSTAVLJAMO NAJBOLJE UREĐAJE ZA OBLIKOVANJE TELA – VIBRASAT PRO

by Estetska Hirurgija

VIBRASAT® PRO je inovativni proizvod sa pouzdanim i dugotrajnim perfomansama onogućava doktorima da unaprede svoj rad, skrate vreme operacije i pruže pacijentima najbolja rešenja.

S obzirom da procenat masnih ćelija koje će preživeti zavisi i od načina njihovog uzimanja, kod liposukcije asistirane naprednom tehnologijom procenat preživelih masnih ćelija ide i do 92%.

Vibrasat Pro ima anatomsku dršku zahvaljujući kojoj se eliminiše zamor i tokom najdužih procedura:

  • pomerenju kanile kroz tkivo zahteva manje napora za doktora, čime tretman postaje mnogo komforniji za pacijenta;
  • maksimalna preciznost znači i manji rizik za pacijenta;
  • tokom tretmana moguća je brza i laka promena kanila zahvaljujući qiuck lock sistemu.
PODEŠAVANJE BROJA UDARA (BRZINE VIBRACIJA)

Podešavanje željene brzine udara može se izvršiti u bilo kom trenutku putem tastera na Vibrasat Pro konzoli ili pritiskom tastera na nožnom prekidaču.

Brzina udara kreće se od 3.000-5.000 udara/minutu.

Aparat ima i funkciju kratkotrajnog povećanja broja vibracija. Pritiskom tastera na Vibrasat ručici duže od 2 sekunde broj udara (vibracija) u minuti se povećava na 6.000. Ta brzina je ograničena na maksimalno jedan minut nakon čega se uređaj automatski prebacuje na poslednju podešenu brzinu vibracije.

Na taj način se omogućava efikasno delovanja i na najtvrdokornije masne naslage bez ugrožavanja bezbednosti pacijenta.

Poseban benefit za doktore je što se uz aparat dobija i široka paleta liposukcionih kanila, raznih oblika i dimenzija, za jednokratnu ili višekratnu upotrebu.

Dr Saša Mišeljić, plastični hirurg: Liposukcija i oblikovanje tela asistirano Moller tehnologijom daje sigurnije rezultate i mnogo veći procenat preživljavanja masnih ćelija.

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam