Home Antiejdžing Seksi usne po meri

Seksi usne po meri

by Estetska Hirurgija

Asimetrične usne

Usne su retko savršeno simetrične, i blage asimetrije mogu biti deo ličnog šarma, ali one veće i – kompleksa. Hijaluronski fileri su odličan način da se koriguju asimetrije i da se ponovo slobodno smejete!

Usne koje stare

Usne su jedan od najranjivijih delova lica kada dođe do starenja. Njihova tanušna koža, sa samo tri do pet slojeva ćelija na površini (za razliku od trostruko deblje kože ostatka lica), bez lojnih i znojnih žlezda koje ih vlaže i neguju, stari brže nego koža lica. Na njoj se rano primete bore, usahlost, gubljenje punoće i jedrosti.

Filerima možemo lako održavati usne u njihovoj mladalačkoj formi: dodavanjem specijalnih filera za osvežavanje, borice će nestati, koža postati zategnuta i sveža.

Tanke usne

Usne mogu biti prirodno tanke, kao deo vašeg genetskog nasleđa. Ali do istanjivanja i gubljenja volumena usana dolazi i usled starenja. Fileri su efikasno rešenje da pobedite genetiku i dobijete lepše usne.

Tužne usne

Kada krajevi usana padaju nadole, celo lice dobija pomalo sumoran izgled, pa i lice deluje starije: bezbrižnost je odlika mladolikosti!

Finim doziranjem filera, ne samo u crveni deo usana, nego i u prostor oko njihovih krajeva, možemo postići nežniji, vedriji, pa i mlađi izgled celog lica.

KONTAKT:

Dr Željka CABUNAC, spec. ortodoncije

Ordinacija “Stomatologija i estetika Cabunac”

Nušićeva 5 (ulaz iz Čumićeve 1) , Beograd

011/334 88 18011/322 77 06 

www.cabunac.com

Povezani članci

Leave a Comment

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam