Home Antiejdžing MESOJET ZA LICE, VRAT, DEKOLTE… I CELULIT

MESOJET ZA LICE, VRAT, DEKOLTE… I CELULIT

by Estetska Hirurgija
Svetski hit broj jedan među tretmanima nehirurškog liftinga lica i tela uz pomoć radiofrekventnih talasa – MESOJET, jedino dostupan u Studiju ,,Namaste”.

Mesojet je uređaj za stvaranje bipolarnih i monopolarnih kapacitivnih radiofrekventnih talasa (1MHz), za tretmane parcijalnog zagrevanja. Biofizički efekat radiofrekventne energije zasnovan je na transformaciji RF energije u toplotu. U praksi, toplota se ne prenosi na tkivo uređajem, već se praktično proizvodi ispod kože, čime se tkivo zagreva na visokoj temperaturi bez površinskih opekotina.

 

Na slici levo: Marijana Mićić na MESOJET tretmanu: lifting lica, podmlađivanje, zatezanje kože i buđenje novog kolagena. Tretman radi Zorica Marković, vlasnica stiduija “NAMASTE”

PRIMENA MESOJET APARATA

Mesojet je namenjen tretmanima za poboljšanje nesavršenosti kože izazvanih celulitom, opuštene kože i lokalizovanih masnih naslaga. RF se zasniva na emisiji visokofrekventnih radiotalasa, iskorišćavajući veoma visoku toplotnu energiju koju proizvodi klijentovo telo kada je izloženo RF talasima. Intenzitet toplote zavisi od tkiva, odnosno od karakteristike provodljivosti, tako da određena tkiva, poput masnog, pokazuju veću otpornost i imaju tendenciju da proizvode više toplote sa posledično većim toplotnim efektom.

MESOJET ZA LICE, VRAT I DEKOLTE

(bipolarna radiofrekvencija)

Zahvaljujući prenosu binarne struje, prvi molekuli do kojih ove struje dolaze su oni koji se nalaze blizu površine, koji reaguju trenutnom denaturacijom i skraćivanjem proteina kolagena (efekat liftinga), zato bipolarna RF terapija pruža efekat podizanja kože od prvog tretmana i idealan je tretman za lice, vrat i dekolte.

Napomena: Sam bipolarni tretman može da tretira cele ruke, ali ne i celo telo.

Mesojet se radi u seriji od šest tretmana, efekti su odmah vidljivi, a konačni su za dva meseca. Idealno je da se ponovi još jedna serija sa redovnim održavanjem i negom lica. Hidratacija lica je neophodna i zato su JetPeel i Mesojet u savršenoj sinergiji koja daje odlične i vidljive efekte.

MESOJET ZA CELO TELO

(monopolarna radiofrekvencija)

Proizvedeno grejanje je serijskog tipa, što znaci da omogućava ravnomerno zagrevanje celokupnog, izabranog područja tela, odnosno regiju koju radimo. Intenzitet toplote je isti na celoj površini. Zbog svog dubinskog dejstva, monopolarna radiofrekvencija omogućava zagrevanje najdubljih slojeva dermisa i sukcesivno masno tkivo, i zato je posebno pogodna za tretmane tela, koji, zahvaljujući dubokoj stimulaciji, brže reaguju na tretman. Ovaj tretman se ne radi na licu.

 

Efekti MESOJET tretmana:

  • Stimulacija proizvodnje novog kolagena.
  • Opušta tkivo, zahvaljujući toplotnom i mehaničkom dejstvu, interaktivno deluje na tkivo, podstiče biohemijske i metaboličke procese.
  • Odličan je za peglanje površinskih bora.
  • Deluje na strije, povećavajući elastičnost kože.
  • Pokreće regenerativne procese i aktivira fibroblaste, koji igraju važnu ulogu u regeneraciji tkiva.
  • Kolagen proizveden posle tretmana povećava elastičnost tkiva.
  • Tretiranje celulita, odnosno regije sa tzv. narandžinom korom.
  • Idealan je kod podizanja kapaka.

TRETMAN CELULITA

Radiofrekvencija je idealna za tretiranje celulita jer podstiče eliminaciju nagomilane masnoće u nogama, bedrima, gluteusu, rukama i stomaku. 
U kombinaciji sa JetPeel tretmanom efekti su savršeni i daju najbrži rezultat liftinga lica i tela.

KONTAKT

Studio “NAMASTE”

Hadži Milentijeva 32/1, Vračar, Beograd

011/409-56-49; 069/265-64-99
www.studionamaste.rs
Mail: namaste@studionamaste.rs

Još od Studija “NAMASTE”:

NAJBRŽE UKLANJANJE NEŽELJENIH DLAČICA

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam