Home Razno - Antiejdžing FIZIO-ESTETIKA: TRETMANI ZDRAVLJA I LEPOTE KOJI SU OSVOJILI SVET

FIZIO-ESTETIKA: TRETMANI ZDRAVLJA I LEPOTE KOJI SU OSVOJILI SVET

by Estetska Hirurgija

Šta je to što povezuje Nadala, Mesija, Nejmara i Rudija Fernandeza? I ako niste preveliki poznavalac sporta, odgovor verovatno znate – u pitanju su vrhunski sportisti: teniser, fudbaleri, košarkaš. Ali, šta još? Odgovor je – INDIBA ACTIV CT9. Svi oni su u poslednje vreme, nakon zalečenih sportskih povreda, fizikalnu terapiju i rehabilitaciju prepustili ovom uređaju. Da li je onda čudno što se o ovom tretmanu u svetu sporta, profesionalnog, kao i amaterskog, govori kao o fenomenu i svetskom tretmanu broj jedan.

U Studiju ,,Namaste” dostupan je aparat INDIBA ACTIV CT9 – najsavremeniji metod u oblasti fizikalne medicine u svetu, koji isim zdravsrvenihm uspešno rešava i mnoge estetske probleme.

Zorica Milošević, osnivač i vlasnica Studija “NAMASTE”

INDIBA JE MULTIFUNKCIONALNI UREĐAJ KOJI PRUŽA BRZE REZULTATE U LEČENJU MIŠIĆNO-SKELETNOG SISTEMA I KARLICE.

Kada je u pitanju tretman mišićno-skeletnog sistema, posebno u slučaju rehabilitacije sportista, INDIBA ACTIV CT9 je svetski hit broj 1. Osim pomenutih sportista, većina timova u Ligi šampiona, Premijer ligi, profesionalnom biciklizmu, atletici i tenisu koristi INDIBA terapije. Od akutne povrede, pa do hronične tendinopatije (upale tetiva). Pre takmičenja ili tokom oporavka. INDIBA je integrisana u paket sportske nege, jer optimizuje lečenje, smanjuje bol, pomaže pri oporavku i poboljšava sportske performanse.

U Studiju ,,Namaste” InDiba tretmani dostupni su i vama, bilo da se profesionalno ili rekreativno bavite sportom ili imate problema sa skeletno-mišićnim sistemom.

INDIBA je uređaj na bazi radiofrekventne energije koja se može koristiti samostalno ili uz manuelnu terapiju za postizanje brzih i efikasnih rezultata u rehabilitaciji i oporavku, za bolje performanse organizma i za lečenje bolova. Namenjen je širokom spektru problema mišićno-skeletnog sistema, u akutnim i hroničnim fazama lečenja. INDIBA Activ terapiju u Studiju ,,Namaste” možete sprovoditi bilo da se profesionalno bavite sportom ili ako ste rekreativci. Takođe se može koristiti za lečenje problema sa karlicom i za fizio-estetiku.

U Studiju ,,Namaste” InDiba tretmani dostupni su i vama, bilo da se profesionalno ili rekreativno bavite sportom ili imate problema sa skeletno-mišićnim sistemom.

TRETMANI TELA I KOŽE

Pored tretmana u oblasti fizikalne medicine, radiofrekventna terapija INDIBA Activ u Studiju ,,Namaste” može se koristiti i za čitavo telo, odnosno kožu i to tako što poboljšavamo tonus mišića i kože, ubrzavamo cirkulaciju i podstičemo sintezu kolagena i elastina. INDIBA uzrokuje i zaustavljanje adipocita (masnih ćelija) smanjujući zauvek masne naslage!

Ali, to nije sve, INDIBA terapijom utičemo i na elastičnost i funkciju kože. Na primer, tretiranjem ožiljaka nakon operacija ili carskog reza, možemo uticati na brže zarastanje rana, smanjenje edema (otoka), kao i modrica. INDIBA se takođe može koristiti za podsticaj i povećanje protoka krvi kroz noge, u cilju poboljšanja limfne drenaže, kao i u tretmanima otklanjanja celulita.

INDIBA TERAPIJA ZA POBOLJŠANJE STANJE KOŽE

– poboljšanje opšteg stanja kože

– tretman ožiljaka i zatezanje kože;

– lečenje lokalizovanih masnih naslaga na regiji stomaka, nogu, grudi;

– smanjenje celulita.

 InDiba tretmani za ŽENE

– upale;  hronični bol u karlici;  vaginalna suvoća;  urinarna inkontinencija;  hemoroidei; analne fisure;  postporođajni oporavak; oporavak posle  carskog reza.

 InDiba tretmani za MUŠKARCE

– upale;  hronični bol u karlici; urinarna inkontinencija; prostatis; posthirurške intervencije;  analne fisure; hemoroidi.

KONTAKT

Studio “NAMASTE”

Hadži Milentijeva 32/1, Vračar, Beograd

011/409-56-49; 069/265-64-99
www.studionamaste.rs
Mail: namaste@studionamaste.rs
ZA POSETIOCE I KLIJENTE OBEZBEĐEN PARKING

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam