Home Specijalisti Mirjana Cabunac

Vizažist – stručnjak za trajnu šminku

Mirjana Cabunac

Vizažist – stručnjak za trajnu šminku

by Estetska Hirurgija

Centar za estetiku “Cabunac”, Beograd

Centar za estetiku i antiejdžing „Cabunac”, izrastao iz kozmetičkog salona „Jovan”, porodična je „manufaktura lepote” u kojoj naš tim u istom sastavu više od dve decenije, tačnije od 1990. godine, ulepšava i neguje.

Mirjana Cabunac, vlasnica centra, postala je poznata kao beogradska “kraljica obrva”, pa je njeno umeće oblikovanja obrva i trajne šminke bacilo u zasenak ostale tretmane lepote.

TRAJNA ŠMINKA

Luksuzna varijanta

Savremenim kompjuterizovanim profesionalnim aparatom Golden Eye, koji omogućava potpunu kontrolu dubine unosa pigmenta u kožu, uz bezbedne nemačke Golden Eye pigmente visoke tehnologije po standardima EU, koji vremenom ne menjaju boju već samo postepeno blede.  Tako uvek postoji mogućnost izbora i promene.

Ovom tehnikom rade se:

OBRVE – tehnika dlačica, iscrtavanjem jedne po jedne dlačice.
KAPCI – potpuno prirodan izgled koji stvara privid gušćih i dužih trepavica.
USNE – okvirna linija ili sa senčenjem omogućuje potpuno uklapanje u prirodnu boju vaših usana.Definicija oblika sa efektom senzualnosti

Klasična varijanta

Nemačke boje, zaobrve (metoda dlačica ili „tribal”-puna boja), kapke, usne.

Japanska metoda

Samo za obrve (najjeftinija).

KAKO RADI MIRJANA CABUNAC

Prenosimo vam odgovore na najčešća pitanja o trajnoj šminci, na koje odgovara Mirjana Cabunac.

OČI – DISKRETAN AJLAJNER

Trajna šminka se ne pravi po modi nego po zahtevima svakog konkretnog lica. Čak i u vreme  kada su u modi debelo ocrtani ajlajneri, trajna šminka mora da bude diskretnija, u liniji trepavica. Dobro urađena linija ne sme da se vidi ni iz jednog ugla. Oči, prosto, treba da deluju krupnije, nikako prenašminkano.

USNE – BEZ GRUBOG OKVIRA

Usne su najlepše kada je boja trajne šminke samo za nijansu tamnija ili gotovo identična sa prirodnom bojom – a to znači da su usne bojom samo definisane. Kod dugogodišnjih pušača ili starijih žena uzdužne sitne borice prekidaju liniju trajne (pa i obične) šminke. Zato uvek savetujem da se posle trajne šminke ivica usana diskretno izravna ubacivanjem hijaluronskog filera. Pogledajte pet primera diskretno osenčenih i definisanih usana trajnom šminkom Mirjane Cabunac.”

OBRVE – PO MERI SVAKOG LICA

Nije svejedno koliko će obrve biti duge, debele, razmaknute, izvijene. Suviše razmaknute obrve, na primer, mogu da učine pogled “ tupim”. Svako lice zahteva “svoju” obrvu, pa se oblikovanje obrva nikada ne može raditi tipski, niti po šablonu. Na slici dole su dva primera Mirjaninog oblikovanja obrva voskom.

Često se obrve najpre moraju oblikovati voskom, pa se tek tada, ako su suviše svetle ili retke, senče trajnom šminkom. Uvek je važno birati boje koje će na licu delovati prirodno i kombinovati nekoliko nijansi za što prirodniji izgled. Pogledajte dva primera docrtavanja obrva kod delimične i potpune alopecije (gubitak dlačica).

USPEŠNO OTKLANJANJE STARIH TETOVAŽA

BEZBEDNO DOCRTAVANJE BRADAVICA NAKON REKONSTRUKCIJE DOJKE

Jovana Joksimović, TV voditeljka

Za izražajnost mojih očiju zaslužna je ne samo priroda, nego i Mira Cabunac koja obilkuje moje obrve, a uradila mi je i trajnu šminku kapaka. Trajna šminka pomaće mi da izgledam sveže, bolje, i da se ne šminkam svaki dan.

KONTAKT:

Mirjana Cabunac 

Centar za estetiku “Cabunac”

Beograd

011/334 88 20;  060/334 88 20

www.facebook.com/TrajnasminkaCabunac

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam