Home Antiejdžing Dr Kristina Davidović: CILJ JE POSTATI NAJBOLJA VERZIJA SEBE

Dr Kristina Davidović: CILJ JE POSTATI NAJBOLJA VERZIJA SEBE

by Estetska Hirurgija
Uporno ponavljam da je ,,prava estetika” lica, posebno kada su u pitanju korekcije usana u nosa hijaluronskim filerima, ona koju niko ne primećuje ili kada niko ne zna šta ste tačno odradili, samo vide da ste zasijali, da ste se naspavali, da ste se prolepšali, ali da ste ostali vi…

U moru instagramskih i reality lepotica, najbitnije je zadržati individualnost, prolepšati se do nivoa da se dopadate sami sebi i beskrajno ulagati u sebe – na intelektualnom, profesionalnom i duhovnom nivou… Kome se kao takvi ne dopadate, kome se dopadnete samo zbog vašeg izgleda, ko vam prigovara da promenite izgled, brzo će vas zameniti prvom prilikom kada naiđe na, za njega, prihvatljiviji estetski ,,komad” i takvi ne zaslužuju da budu u vašem društvu.

KOREKCIJA USANA HIJALURONSKIM FILERIMA

Svaki pacijent je individua za sebe, konsultacije moraju biti prilagođene pojedincu, a tehnika rada i izbor materijala variraju u zavisnosti od indikacija.

Tajna postizanja najlepših usana je u postepenom oblikovanju, dodavanjem malo po malo hijalurona kako bi se materijal što bolje rasporedio u tkivu.

NEOPERATIVNA KOREKCIJA NOSA HIJALURONSKIM FILERIMA

Korekcija nosa filerima je rešenje za pacijente koji žele da koriguju nepravilnosti na nosu, ali iz bilo kog razloga ne žele hiruršku intervenciju. Nakon korekcije hijaluronskim filerima  profil  nosa se može poboljšati i dodavanjem  botulinum neuromodulatora (botoksa).

Za 20-tak minuta koliko traje intervencija moguće je  podići vrh nosa i ispraviti greben, čime se postiže lepši i skladniji profil. Otok posle intervencije  je minimalan i traje nekoliko dana, a pacijenti su veoma zadovoljni rezultatima.  Efekat ovakvih intervencije traje dosta dugo, nekad i do tri godine, jer ovaj deo lica ima prirodno manju koncentraciju enzima koji razara hijaluron.

POENTA JE DA VI OSTANETE VI

Da, tačno je, lepota na Balkanu je vrlo (pre)cenjena kategorija i autor ovog teksta to najbolje zna. Nijedna epska ili lirska proza ni poezija, nijedna bajka ili bilo koje štivo nam ne govori o dobroti, načitanosti i uspešnosti žene, već o njenoj lepoti i ratovima koje su se vodili zbog toga… Ali i opis te lepote ne treba shvatiti tako prosto i olako, već da su naši preci bili mudri i pod lepotom opisali svu energiju kojom žena zrači i pleni i koja dolazi iznutra, onda kada ste potpuno zadovoljni sobom i u balansu spoljašnjeg i unutrašnjeg..

Poenta je da vi ostanete vi, da budete najbolja verzija sebe, a ne nekog drugog, da estetika bude jedno od sredstava za dostizanje ciljeva, a ne sâm cilj…

KONTAKT:

Dr spec.  Kristina Davidović

Poliklinika “Rea Medika”

Milovana Marinkovića 23, Beograd

Tel. 011/401 8657; 069/44 55 601

E-mail: dr.kristina.davidovic@gmail.com

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam