Home Estetska Hirurgija Dr Dragan Milivojević: Idealan implantat ne postoji, ali…

Dr Dragan Milivojević: Idealan implantat ne postoji, ali…

by Estetska Hirurgija

Posle 15 godina hirurškog rada u privatnoj praksi i korišćenja implantata svih vrsta i generacija mogu da tvrdim da je postignut izuzetan napredak na planu njihove sigurnosti i lepote rezultata koji se sa postižu, kaže dr Dragan Milivojević, spec. plastične i estetske hirurgije u Bolnici ST Medica. To znači da svaka pacijentkinja, posle merenja i biranja, može da dobije implantat koji je “idealan” – za njeno telo.

Iako ne postoji model implantata koji  idealno pristajati svakim grudima, moje iskustvo govori da su neki implantati tome mnogo bliži od drugih. S obzirom da poslednjih godina uglavnom radim sa “Mentor” implantatima, dobro poznajem sve modele iz njihove široke palete.

Na slici dole:

Grudi pre (gornji red slika) i posle povećanja (slike dole). Rad dr Dragana Milivojevića, Bolnica StMedica, implantati “Mentor”

Posebno dobra iskustva imam sa modelom MP+ jer je najprimereniji telesnoj konstiutuciji ženama sa našeg područja i njihovim antropometrijskim karakteristikama. Ovaj implantat je posebno pogodan za pacijentkinje koje žele da njihove grudi posle povećanja imaju što prirodniji oblik, ali i da zadovolje kriterijume veličine, oblika, pozicije… Oni omogućuju ono što je većini žena koje vole veće grudi izuzetno bitno – izvanredan dekolte kao deo koji je najizloženiji na njihovom telu i privlači pažnju bez obzira na garderobu i životni stil.

Za mene kao hirurga, MP+ “Mentor” implantati, ispunjavaju najviše kriterijume koje treba da ima idealan implantat – ukoliko takav uopšte i postoji!

Grudi pre (gornji red slika) i posle povećanja (slike dole). Rad dr Dragana Milivojevića, Bolnica StMedica,

Obaj modfel implantata je i rešenje za veoma mršave pacijentkinje, koje imaju veoma malo ili nimalo masnog tkiva i malu mlečnu žlezdu, a žele da povećaju grudi. To je uvek bio izazov za hirurge, ponekad i nerešiv problem. Sada. zahvaljujući MemoryGel Xtra implantatima moguće je naći rešenje za povećanje grudi i kod ovakvih pacijentkinja.

KONTAKT:

Dr Dragan Milivojević

Spec. plastične i estetske hirurgije

Spec. bolnica “St Medica”

Kumodraška 242 v, Beograd

+381112472946; +381113970351

http://stmedica.com/

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam