Home Antiejdžing APTOS NITI SA HIJALURONOM – ZA JOŠ EFIKASNIJE ZATEZANJE LICA I TELA

APTOS NITI SA HIJALURONOM – ZA JOŠ EFIKASNIJE ZATEZANJE LICA I TELA

by Estetska Hirurgija
Nova generacija aptos niti za neinvazivno zatezanje opuštene kože napravljena je od bioresorptivnog hirurškog konca čime je ovaj tretman dobio novi kvalitet. Ali to nije jedina novost. U širokoj paleti niti dizajniranih za rešavanje čitavog niza specifičnih problema na licu i telu, nalaze se i niti sa dodatkom hijaluronske kiseline, koje osim zatezanja i liftinga kože omogućavaju postizanje boljeg volumena, ravnanje dubokih i plitkih bora i podmlađivanje kože lica i vrata.
NAJJAČE NITI ZA NEHIRURŠKI LIFTING

Aptos niti za lifting kože su popularna metoda kojom se postiže revitalizacija i poboljšava kvalitet kože lica i tela, bez operacije i ožiljaka. One postoje duže od dve i po decenije, tokom kojih su se menjale i usavršavale. Ono što je ostalo nepromenjeno jeste činjenica da su to najjače niti za nehirurški lifting kože lica i tela koje se postavljaju minimalno invazivnom metodom i sa kratkim vremenom oporavka.

ŠTA JE NOVO?

Najveća novost poslednje generacije aptos niti je to što su napravljene od resorptivnih materijala, čime je postupak dobio novi kvalitet.

Prednosti ove metode su što je:
– minimalno invazivna;
– radi se pod lokalnom anestezijom;
– kratko trajanje procedure (15-20 minuta);
– odmah vidljivi rezultati;
– minimalno vreme oporavka;
– pospešuje se stvaranje novog kolagena;
– pojačava mikrocirkulaciju;
– daje dugotrajne efekte;
– ne izaziva negativne pojave i komplikacije.

REGIJE LICA KOJE SE TRETIRAJU  NITIMA SA DODATKOM HIJALURONA
(Visage Excellence Method HA)

ZA BORE, USNE, NOS I REVITALIZACIJU LICA

U širokoj paleti aptos niti postoje i one namenjene revitalizaciji i podizanju kože raznih delova lica, kao i za korekciju sitnih linija i bora na licu. Te niti zadržavaju svoju elastičnost i oblik nakon umetanja, i u velikoj meri smanjuju izgled i formiranje dubokih bora na licu. Metoda je namenjena i podizanju obrva i vrha nosa. I ovaj postupak je jednostavan i brz, sa minimalnim vremenom operacije i oporavka.

 

-marionetske bore;

-nazolabijalne bore;

-linije glabele (regija iznad nosa i između obrva);

-bore iznad gornje usne;

-bore na čelu;

-obrve;

-nos;

-konture usana.

ZATEZANJE TELA

Posebna vrsta aptos resorptivnih niti namenjena je zatezanju pojedinih regija na telu, a posebno dizajnirane višesmerne kukice pojačavaju efekat zatezanja tkiva tela.

Višesmerno orijentisane kukice na nitima drže meka tkiva mnogo čvršće tako da je njima moguće podići i podmladiti kožu na različitim delovima tela: rukama, grudima, abdomenu, zadnjici, unutrašnjoj strani butina, kolenima.

Efekat efikasnog zatezanja celokupnog područja postiže se lakim i neinvazivnim postupkom. Niti se ubacuju atraumatskom, tupom kanilom čime se izbegavaju krvarenje i otoci nakon postupka.

Metoda je laka i brza za izvođenje i praktično ne zahteva vreme oporavka. Kao rezultat, koža je redefinisana, obnovljena i efekti starenja su značajno smanjeni.

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam