Home Doktori - Antiejdžing Dr Jasmina Vikalo

Spec. dermatovenerologije

Dr Jasmina Vikalo

Spec. dermatovenerologije

by Estetska Hirurgija

Centar za estetsku dermatologiju “Skin centar”, N.Beograd

OBRAZOVANJE, EDUKACIJA, USAVRŠAVANJE

FAKULTET: Medicinski fakultet u Beogradu;

SPECIJALIZACIJA: Dermatovenerologija na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu;

USAVRŠAVANJE: Dvadesetogodišnje iskustvo u oblasti dermatologije, estetske dermatologije i antiejdžinga. Kontinuirano prati nnajsavremenije tehnologije za nehirurško podmlađivanje i stručno se usavršava u zemlji i u inostranstvu.

Poseduje licence svetski priznatih udruženja za mezoterapiju, lipolizu, biostimulaciju kože faktorima rasta, podmlađivanje vlastitiom krvnom plazmom – PRP, dermatološke hemijske pilinge, primenu hijaluronskih dermalnih filera i botulinskog toksina za korekciju mimičnih bora i hiperhidroze, mezoniti, dermoskopiju, izvođenje kriohirurških procedura i radiotalasno uklanjanje izraslina na koži.

KARIJERA:  Deset godina je radila kao dermatolog u prvom srpskom Anti Aging Centru u Zemunu. Od 2015. godine radi u vlastitom “Skin Centru” za estetsku dermatologiju u Beogradu.

20 godina sikustva u antiejdžing medicini i radiotalasnoj dermatologiji

Dr Milanović sa Irinom Radović, Tv voditeljkom: “Dr Vikalo je moj omiljeni dermatolog još iz AntiAging centra u Zemunu, a to se  nastavilo i kada je otvorila svoj “Skon Centar”“

Branka Puić, glumica, poverila je brigu o lepoti dr Jasmini Vikalo. Omiljeni tretman je osvežavanje kože lica Venus Freeze aparatrom (slika dole)

KONTAKT:

Dr spec. Jasmina Vikalo

Centar za estetsku dermatologiju “Skin centar”

Jurija Gagarina 20 J, Novi Beograd A BLOK

011 428 3065;  062/ 323 357

www.skincentar.rs

Povezani članci

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam