Često za kompletan preobražaj osmeha nije potrebno ni mnogo vremena! Minimalno invazivnim tretmanom - kompozitnim fasetama - može se preobraziti zubni niz u jednoj do dve posete stomatologu.
Tako estetska i kozmetska  stomatologija nude, osim standardnih stomatoloških procedura, tretmane koji obezbeđuju fizičku i psihološku prednost: može nas osloboditi frustrirajućih kompleksa uzrokovanih lošim izgledom zuba, vratiti samopouzdanje. Lep osmeh vam pruža početnu prednost u skoro svim životnim situacijama.

Kako se može brzo doći do divnog osmeha?

Savremenim kompozitnim materijalima i adhezivnim tehnikama  postižu se izuzetni estetski rezultati,  zahvaljujući velikom spektru osnovnih i specijalnih boja (unutrašnjih i spoljašnjih). Elastičnost vrhunskih kompozita je slična elastičnosti prirodnog zuba, omogućuje mu dovoljno dug period opstajanja, mogućnost poliranja pruža sjaj gotovo istovetan sjaju prirodnog zuba.

Sastav kompozitnih materijala omogućuje rasipanje svetlosti unutar materijala, što pospešuje kameleonski efekat koji je neophodan da bi stomatološka nadoknada bila istovetna sa zubom.

Pacijent za primer: četiri sata do lepšeg osmeha!

Pacijent je došao u ordinaciju u 9 ujutro, sa zubima neravnomerne dužine i boje, za koji je želeo brzo a efektno rešenje. Na slici levo je detalj leve strane gornjih zuba pre dolaska u ordinaciju, i posle završetka rada)


U 13 sati popodne, mogao je da se srećno osmehne: njegov osmeh je preobražen nizom kompozitnih faseta sa efektom potpuno prirodnog, lepog zubnog niza. (na fotografijama dole, slika pacijentovog osmeha pre, i posle kompozitnih faseta, rad dr Jovana Cabunca). 
 

Kontakt
www.cabunac.com
Nušićeva 5 (ulaz iz Čumićeve 1)
Beograd
Telefon: +381(0)11 334 88 18
+381 (0)60 334 88 18


 


ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne