Sve je, naravno, počelo sa Kardašijan klubom - onda kada je Kajli Džener povećala usne, pa to porekla kada su je o novom izgledu usana pitali novinari. Ona je tvrdila da je samo vešto nanenela šminku. Niko nije baš poverovao, ali kada se priča o njenim usnama primirila na medijima, Kajli je manirom iskusne rijaliti zvezde podgrejala priču: povećala je usne, privremnim injekcijama čije dejstvo traje taman koliko i jedan noćni provod.  Njene sestre su je "branile" od medija tvrdeći da nema ništa loše u povećanju usana. Naravno da nema, ali o nečemu se mora pričati. Sve u svemu, trend je stvoren, i nazvan "Cinderella Lips".Žene širom sveta počele su da traže od doktora da u usne ubrizgaju fiziološki rastvor - jer je to upravo tajni filer Pepeljuginih usana - za izlaske i posebne prilike. Ili, samo da vide kako bi izgledale kada povećaju usne pre nego što se na to odluče.


Šta je tu zgodno?
Fiziološki rastvor je bezazlen i telo ga brzo apsorbuje, ali prilikom svakog ubrizgavanja bilo čega u organizam - važno je da se odradi stručno i sterilno da bi se izbegle infekcije. Rezultat, kažu doktori, traje od jednog do, maksimalno dva dana.  Cena je na desetine puta manja od cene ubrizgavanja hijaluronskih filera, pa je dodatno privlačna uprkos kratkom trajanju efekta.


Šta tu nije dobro?
Mali problem sa fiziološkim rastvorom je u tome što on nema mekoću i elastičnost hijaluronskih filera, pa ni estetski efekat nije ni blizu - neki doktori kažu da to pre izgleda kao da su vas pčele izujedale nego kao pravi, dobar filer. Takođe upozoravaju da bi preterivanje u količini, čak i sa tako bezazlenom supstancom kao što je fiziološki rastvor, moglo da dovede do razvlačenja kože i stvaranja upale.

Ali slike Kajli Džener obišle su svet. Šta tu ima više da govori bilo ko?

Ako se odlučite na ovo, potražite doktora.

Gledajte samo da vas princ poljubi pre ponoći.


ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne