Osim što sjajno hidriraju, ulja za telo mogu odisati divnim prirodnim mirisima i doneti pravo uživanje pri upotrebi. Nanesite ulje na još vlažnu kožu tela sa koje ste peškirom utapkali višak vode, naročito ako je vaša koža suva – duže ćete sačuvati vlagu.

Ulja suncokreta i masline

Neguju, hrane, štite i greju

Maslinovo ulje je poznato po antioksidantnom dejstvu, a suncokretovo je izvor vitamina E. Oba ulja su najbolja kada su hladno ceđena, od organski gajenih biljaka, i veoma su čest izbor baznih ulja u koja se dodaju aromatična ulja i ekstrakti.

Weleda Arnica Massage Oil na bazi organskih ulja suncokreta i masline, sa ekstraktom arnike i breze, uz blagu masažu zagreva tkiva, idealno je za masažu pre i posle sporta, da se očuva zagrejanost mišića.

Ši puter

Za tuširanje bez isušivanja kože

Savršeni hidrirajući i umirujući sastojak afričkog ploda ši poznat je i kao karita puter. Bogat je zasićenim i nezasićenim masnim kiselinama, sa visokim sadržajem vitamina E.

La Roche Posay Lipikar ulje za kupanje i tuširanje sa nianciamidom i ši puterom suvoj koži vraća lipide i štiti je od isušujućeg delovanja tvrde vode.

Ulje algi

Anticelulit i zatezanje

Alge su čudo iz mora, sadrže minerale u istim proporcijama kao i morska voda, a minerali, zna se, jačaju kožu.

Guam Talasso Olio Massaggio Corpo sa učvršćujućim i anticelulit dejstvom sadrži ulja alge marine, pamuka, pirinča, masline i uljani ekstrakt Guarane. Umasirati do potpunog upijanja.

Ulje semenki grožđa

Antioksidanti za mladoliku kožu

Polifenoli iz semenki grožđa, kao i omega masne kiseline čuvaju od starenja i dehidratacije.

Caudalie Divine Body Oil sadrži četiri prirodna ulja koja čine čak 60% formule: ulje susama, semenki grožđa, ekstrakti devičanskog ulja argana.

Jojobino ulje

 
Hidriranje
 
Jojobino ulje ili vosak dobija se iz semena američkog pustinjskog žbuna. U plodu je čak pet odsto tečnog voska (tečan je na sobnoj temperaturi), a sadrži beta karotin i tokoferol (vitamin E). Učvršćuje epiderm i ima snažna hidrirajuća svojstva.
 
 
Vichy Nutriextra suvo ulje sadrži  9 plemenitih i izuzetno laganih prirodnih ulja: koštica marakuje, korijandera, koštica kajsije, zrna pirinča, makadamije, divlje ruže,  jojobe i suncokreta.

             
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne