Pre nekih godinu dana pojavila se prva krema za negu pod tušem, koju je Nivea najavila kao malu revoluciju u nezi. Neki su predviđali da "to novo čudo" neće opstati, ali In Shower nega ne samo da je opstala: širi se i stiče popularnost. 
Nivea je izbacila nove mirise, a Eucerin donosi prvu negu pod tušem bez mirisa i konzervansa, za brzo hidriranje i zaštitu osetljive kože.

U čemu je tajna? 
Nerado se mažemo nakon tuširanja, osim ako nismo fanatici (ili zaljubljenici) nege. Dosadno je. Lenji smo. Uzima puno vremena. Evo šta o ovom kozmetičkom ritualu kažu Eucerinova istraživanja. 

- Čak 49% osoba koje ne koriste losion za telo, kao glavnu prepreku navode nedostatak vremena. Pored toga, 28% ne voli lepljiv osećaj na koži koji losion ostavlja - naročito ga ne vole muškarci. Samo 39% osoba povremeno koristi losion za telo, prema nemačkim istraživanjima.
Svi, međutim, negujemo lice. Zaboravljamo da se i koža tela suši, da je ona naš najveći organ.  
- Koža nas štiti od spoljašnjih uticaja i sprečava da telo prkomerno gubi vodu - kaže Anette Bürger iz Eucerin istraživačkog centra, Beiersdorf AG.  -Kako biste održavali kožu snažnom, važno je da joj redovno obezbeđujete dovoljno hidratacije – a osetljiva koža naročito zahteva posebnu negu. 
 I takoje nastala In Shover nega, sačinjena od lipida (masnoća), a nova hidrodisperzivna tehnologija obezbeđuje da se preparat zadrži na vlažnoj koži, da se ne ispere potpuno, i da ga ostane dovoljno da hidrira i štiti kožu. 
Eucerin In-Shower sadrži 5% deksapantenola koji umiruje i hidrira, ne sadrži emulgatore i parfeme, a podnošljivost na osetljivoj koži i efikasnost u hidriranju je dokazana kliničkim i dermatološkim studijama, kao što i očekujemo od Eucerina. 

Kako se nanosi?
Istuširate se svojim uobičajenim preparatima za tuširanje, isperete ih, nanesete na mokru kožu Eucerin In-Shower, i isperete. toliko je jednostavno. Obrišete se perškirom, i gotovo.


Dva pitanja za Anet Burger (Anette Bürger) iz Eucerina
Kako radi ta tehnologija kreme za negu pod tušem koja se ispira?
Preparati za hidrataciju su zasnovani na tehnologiji emulzija: preparati su proizvedeni sa emulgatorima, koji spajaju uljane komponente i vodu. Sa hidrodisperzivnom tehnologijom uspeli smo da dostignemo “suptilnu disperziju” ulja i vode bez dodatih emulgatora. Razvoj Eucerin In-Shower losiona za telo je trajao tri godine a najveći izaov je bio stabilnost spoja ulja i vode bez emulgatora. Testirali smo različite supstance i isprobali mnogo različitih pristupa dok nismo pronašli optimalnu formulaciju.
Koliko dugo mora da se čeka pre nego što isperemo preparat? Moramo lii stajati pod tušem i čekati?
Istraživanja su pokazala da preparat ne mora da se ostavlja na koži neki određeni period vremena kako bi se postigli optimalni rezultati. Možete ga isprati istog trenutka.
(Anet Berger vodi Euerin istraživački tim za razvoj nekoliko grupa preparata)

ESTETIKA
preporučuje Eucerin In-Shower za letnju negu, a posebno:
- onima koji se tuširaju posle teretane i vežbanja, pa idu pravo na posao;
- onima koji uvek ujutru žure i istčavaju iz kuće tražeći ključeve;
- svakome kao deo nege u situacijama užurbanosti i
- muškarcima koji nikako ne vole da mažu losione i kreme po telu. 

 

 

 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne