Nema jednog  idealnog implantata za sve pacijente. Ali postoje implantati koji su se približili tom idealu  - kaže dr Dragan Milivojević.

- Imam  bogato  iskustvo  sa  Mentor  implantatima,  sa  njima  radim povećanja grudi već godinama i upoznao sam se sa svim tipovima iz njihove široke palete. Ono po čemu se izdvaja MP+ implantat  je to što je  najprimereniji ženama sa našeg područja i njihovim antropometrijskim karakteristikama, posebno ukoliko žele da njihove grudi imaju što prirodniji oblik, ali i da zadovolje kriterijume veličine, oblika, pozicije...

Primer iz prakse dr Milivojevića

Ovi implantati  omogućavaju ono što je većini žena koje vole veće grudi izuzetno bitno - izvanredan dekolte, taj najizloženiji deo ženskog tela koji privlači pažnju  bez obzira na garderobu i životni stil.

MP+  implantati su deo palete “Mentor” implantata, ali  za mene kao hirurga oni  ispunjavaju  najviše kriterijume koje treba da ima idealni implantat - ukoliko takav uopšte i postoji!

Primer iz prakse dr Milivojevića


Posle 15 godina hirurškog rada u privatnoj praksi i korišćenja implantata svih vrsta i generacija mogu da tvrdim da je postignut izuzetan napredak na planu njihove sigurnosti i lepote rezultata koji se sa postižu. Možda idealni implantat za povećanje grudi na postoji, ali moja iskustvo govori da je najbliži tome MP+ iz široke palete Mentor implantata.
Bolnica StMedica

 Kumodraška 241v, Beograd
011/2472 946
011/3970 351

www.stmedica.comESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne