Svi smo svesni prirodnih promena na koži lica i tela koje dolaze sa starenjem. Danas postoje različiti tretmani koji kožu mogu bitno osvežiti i podmladiti. Sa sigurnošću mogu da kažem da je Face Up tretman zaista moćan u podmlađivanju kože lica, vrata, dekoltea i kože ruku.

Nakon velikog uspeha koji je u protekle tri godine stekao širom sveta, odnedavno ga je moguće uraditi i u Srbiji.

Ovim medicinskim tretmanom omogućuje se otklanjanje rožnatog sloja kože, odnosno mrtvih ćelija kože čime se podstiče njeno obnavljanje i migracija mladih i zdravih ćelija na površinu kože. U toku tretmana koža se tretira vrhunskom dermokozmetikom Reviderm, koja ima visok procenat aktivnih materija koje direktno u potkožno tkivo vraćaju sve ono što koži nedostaje, što ona gubi starenjem. Koža postaje hidrirana, prokrvljena, zategnuta i blistava.

Patentirana tehnologija koja je spojila abraziju i mikromasažu u praksi mi je zvučala kao pun pogodak. Mogućnost biranja tri brzine i jačine abrazije, podešavanje tri različita nivoa osetljivosti kože, kao i mogućnost izbora jednog od pet nastavaka različitih nivoa granula i sa tim povezane različite jačine abrazije, garantovali su zaista individualan pristup svakom pojedinom klijentu.

Uređaj Face Up ne koristi ni dijamante, ni kristale, već abraziju radi sa nastavcima prekrivenim biokompaktabilnim, antialergijskim slojem silikon-karbida. Zbog navedenih mogućnosti podešavanja, Face Up može biti nežniji od dijamantske mikrodermoabrazije ili grublji od kristalne mikrodermoabrazije.

Naša poznata glumica Nataša Ninković probala je Face Up kod dr Zmijanac

S obzirom na to da se glave koriste samo za jedan tretman, ne postoji nikakav rizik od prenosa infekcije ili bilo kakvih nečistoća sa jednog klijenta na drugog.

Nakon tretmana abrazije, kada smo otvorili” kožu i učinili je propusnom i pogodnom za ubacivanje antiejdžing i revitalizujućih preparata, Face Up poseduje takođe jedinstveni makrolonski nastavak pomoću kojeg se preparati ubacuju duboko u kožu.

Podmlađivanje Face Upom predstavlja brz, efikasan i siguran tretman kože tela i lica.

Autor Dr Tatjana Zmijanac   Štampa

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne