Ako želite nehirurškim putem da se rešite masnih naslaga koje kvare izgled vaših nogu vreme je da krenete na tretman: potrebna su dva do tri meseca da se završimetabolizam masti izlučene iz masnih ćelija koje se izlivaju nakon ovakvih tretmana, bez obzira na to da li su korišćeni ultrazvuk, lipolitičke supstance, toplota ili hladnoća. 

Problem:
Jahaće pantalone: Jastučići na bokovima čine me nesrazmerno širokom i deformišu izgled mojih nogu.    

Kolena utonula u jastučiće sala: Kao da sva mast iz butina klizi prema kolenima i iznad i oko njih pravi jastučiće zbog kojih nosim suknje dužine ispod kolena.

Nesrazmerno široke butine s masnim naslagama: Nisam predebela, ali kao da se sva mast taloži samo u predelu butina.

Rešenje:

Nehirurški: Razbijanje masnih ćelija ultrazvukom ili hladnoćom.

Med Contour je nova usavršena verzija ultrazvučnih terapija: aparat ima aplikator sa dve međusobno usklađene ultrazvučne glave, a deo kože sa masnim tkivom koje se tretira usisavanjem se podiže i fiksira između njih: tako je dejstvo ultrazvuka fokusirano na masno tkivo, a spajanjem ultrazvučnih snopova upravljenih u obliku slova V postiže se četiri puta veći intenzitet u potkožnom tkivu, uz bezbedno dejstvo na površini kože.

(GP Contour centar, dr Ljiljana Stojčev-Stajčić)

Ultracontour još jedan ultrazvučni uređaj koji koristi visokofrekventne zvučne talase i pri tretiranju masnih naslaga prodire na dubinu od 18 mm ispod kože gde toplotnim efektom razbija masne ćelije. (Poseban program za celulit fokusira ultrazvučne talase na dubinu od 8 mm.) Ultracontour tretman se nastavlja limfnom drenažom, koja se i inače preporučuje posle svakog razbijanja masnih ćelija. (AntiAging Centar, dr Jasmina Vikalo)

Kriolipoliza suština metode je u zamrzavanju suvišnog masnog tkiva, dok okolno tkivo ostaje netaknuto. Smrzavanje uzrokuje pucanje masnih ćelija čiji se sadržaj potom, prirodno, eliminiše iz organizma. Tretman traje jedan sat, prvi rezultat je vidljiv nakon 15 dana, a pun rezultat dobija se nakon dva do tri meseca.

(Medica Aesthetica, dr Marina Stolić)

 

 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne