Ako hoćete da imate vitko, zdravo i zategnuto telo, vežbanje je zakon, ali zahteva dugotrajan napor za prve vidljive rezultate. Futura Pro, aparat biostimulacije pokreće vaše mišiće efikasnije od vežbi.

Uz stil života koji najčešće podrazumeva dugo sedenje, redovno vežbanje iziskuje poseban napor, a oblikovanje tela vežbanjem zahteva veoma mnogo vremena potrebnog za aktiviranje neaktivnih ili mlitavih mišića, koji su važni pri oblikovanju tela. Neke mišiće je, vežbanjem, uopšte teško i aktivirati. Recimo, za ravan stomak kakav sanjaju žene, ili six pack pločice kod muškaraca potrebne su specifične, naporne vežbe, a često se provedu dani i meseci u vežbanju pogrešnih mišića bez pravog rezultata.

Bilo da već vežbate pa želite da dopunite rezultate, tek planirate da krenete na vežbe pa hoćete da uđete u formu, ili želite da potpuno preskočite mesece provedene u teretani, uz ovaj biostimulacijski tretman možete za pola sata pokrenuti mišiće kao da ste uradili 900 trbušnjaka i potrošiti 203 kcal. 

Kako biostimulacija vežba umesto vas?

Futura Pro aparat ima 44 oblika biostimulacijskih impulsa, dok drugi slični aparati imaju tek 6-12 impulsa, a još važnije je da se tokom samo jednog minuta promeni 150.000 programskih faza, koje stalno upošljavaju nove grupe mišića. Izborom odgovarajućih mišića za oblikovanje lica ili tela, terapeut ciljanim postavljanjem elektroda pokreće prave mišiće, nudeći vežbanje bez stresa i umaranja.

Tokom običnog vežbanja, mišić aktivira samo do 50-60% svog potencijala i to za kratko vreme, pre nego što se umori. Sa Futura Pro tehnologijom možemo postići veću i dužu aktivnost tih mišića.

Svaki mišić je sastavljen od različitih tipova motornih jedinica. Vežbanjem se ove motorne jedinice unutar svakog mišića aktiviraju po određenom redosledu: najpre one najmanje, da bi se napornim vežbanjem aktivirali duboki, veliki mišići tek nakon 45 minuta intenzivnog vežbanja u teretani.

Sa biostimulacijom i pravilno postavljenim elektrodama na telu, precizno programirani elektronski impulsi sa promenljivim sekvencama mogu dostići te mišiće u sekundi! Zapravo, upravo ovi teško dostupni veliki mišići prvi reaguju na električnu biostimulaciju.


Zašto je biostimulacija više od vežbe?

Aparat je biostimulator, ne stimulator, jer deluje na kardiovaskularni sistem, limfni sistem, tkiva i mišiće. Obični stimulatori elektrodama šalju impulse samo mišićima, Futura Pro biostimulacija deluje na ceo sistem.

Kao dodatni efekat ovog aparata je i kavitacija, koju možete izabrati kao nastavak biostimulacije. Reč je o postupku koji ultrazvukom razbija masne ćelije, pretvara mast u tečnost. Baš kao voda i led, tečna mast ima manju zapreminu od čvrste, i telo dobija manji obim.

Ona se radi pre biostimulacije, da bi se rastopljena mast iskoristila kao gorivo” za rad mišića.

Ultratone kavitacija je odobrena od FDA (Američka agencija za hranu i lekove) i bezbedna po zdravlje. Tretman je bezbedan čak i tokom dojenja i već šest nedelja nakon porođaja.

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne