Sigurno ste ponekad posumnjali da tretmani na koje idete deluju na vašu kožu. Možda ste i posle čitave serije konstatovali da nema napretka: bore su iste, fleke su i dalje tu...

Novi uređaj Visia sada omogućava da skeniranjem kože lica i najsitniji detalji ostanu zabeležni na snimku, i da fotografije pre i posle tretmana objektivno pokažu u kakvom je stanju bila vaša koža pre i posle tremana.

Visia je upravo stigla i kod nas, u ordinaciju LaDerma, a dr Biljana Đurđević iz LaDerme kaže: "Skeniranjem kože i multispektralnom analizom, VISIA prepoznaje i najsitnije detalje u svim slojevima kože, koje prezentira slikom i grafičkim prikazom. Tako je moguće detaljno videti ono što se inače ne može videti golim okom: venske promene, pigmentne promene u raznim slojevima kože, posledice UV oštećenja, dubinu pora, prisustvo patogenih bakterija i gljiva, smeštaj i dubinu finih bora..."

Mnogo više o tome šta Visia može da znači za vas kao pacijenta, pročitajte u narednom broju Estetike koji će se za desetak dana pojaviti na kioscima.


(na fotografiji: tipičan primer snimka Visie i izgled uređaja)Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne