Samo žene koje su ostale bez obrva, bilo zbog genetike, bolesti ili preteranog čupkanja, znaju koliko su patile zbog svog izgleda. Docrtavanje olovkom je mukotrpan posao sa uvek neizvesnim ishodom.
Trajna šminka nije bila dovoljno savršena da docrtane obrve deluju prirodno.  Danas, obrve docrtane trajnom šminkom mogu izgledati prirodno, a njihova boja može se odabrati u skladu sa vašom prirodnom bojom kose i tena.
Obrve se crtaju umetničkom rukom, tanušne dlačice u raznim tonovima, kako bi što vernije imitirale prirodne obrve. Ovo nije posao za neiskusno oko i nesigurnu ruku.
Docrtavanje ili iscrtavanje obrva sigurno nećete poveriti osobi u koju nemate potpuno poverenje. Predlažemo vam da se najpre raspitate o uslovima i higijeni u salonu u kome ćete raditi ovaj postupak, o iskustvu i estetskom daru vašeg terapeuta. Ono što će za vas biti odlučujuće, sigurno, jeste estetika.
Zatražite od terapeuta da pogledate fotografije obrva koje je radio. Mi vam predstavljamo rad Mirjane Cabunac, poznate po svom umeću trajne šminke i oblikovanja obrva.

Iscrtavanje obrva tehnikom "dlačica po dlačica".

 
U studiju „Cabunac” radi se savremenim kompjuterizovanim profesionalnim aparatom koji omogućava potpunu kontrolu dubine unosa pigmenta u kožu, uz bezbedne nemačke  pigmente visoke tehnologije po standardima EU, koji vremenom ne menjaju boju već samo postepeno blede.
Oštećenja kože su minimalna, a tremtan komforan, jer postupak nije bolan. 

 Kontakt:
Studio za estetiku i antiejdžing "Cabunac"
+381 11 334 88 20
www.cabunac.com


 
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne