Koji su efekti akupunkture?

Stimulacijom brojnih akupunkturnih tačaka na licu i telu delujemo blagotvorno na čitav organizam, na poboljšanje stanja i opštu relaksaciju. Postižemo ravnotežu protoka unutrašnje energije, stimulišemo oslobađanje toksina.
Na mestu uboda se stimuliše mikrocirkulacija, a samim tim i ishrana kože i potkožnog tkiva, stimuliše se produkcija kolagena i elastina, podiže tonus mišica lica, smanjuju se kesice i otečenost u zoni podočnjaka, redukuju bore... Rezultati su zdrava, jedra i sjajna koža.

Kako izgleda tretman podmlađivanja akupunkturom?

Kožu je, prvo, potrebno pripremiti tako što se na početku uradi nežni enzimski piling koji će svu dubinsku nečistoću privući na sebe. Nakon toga sledi nežna mikrodermoabrazija kojom se uklanja površinski sloj mrtvih ćelija na koži, tzv. stratum corneum. Na tako pripremljenu kožu aplikujemo akupunkturne iglice na određenim akupunkturnim tačkama koje su, između ostalog, odgovorne za lifting efekat. Akupunkturni tretman bi trebalo sprovoditi u proleće i jesen, u seriji od 10 do 15 tretmana, jednom ili dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta. Nakon toga je potrebno održavanje postignutih rezultata jednom do dva puta mesečno.

Piše dr Tatjana Zmijanac, spec. fizikalne medicine i antiejdžinga

Autor Dr Tatjana Zmijanac   Štampa
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne