Piling kiseonikom dubinski pročišćava kožu bez iritacije, hijaluron joj daje čvrstinu i sjaj, a mezokokteli regenerišu u novom revitalizujućem tretmanu, kažu u Antiaging centru.

1. Piling kiseonikom

Piling čistim kiseonikom može da se obavlja tokom čitave godine, primenljiv je na sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu sklonu crvenilu i masnu kožu sa aknama. Zbog svog terapeutskog dejstva odličan je izbor i za negu kože trudnica.

Primenom posebne tehnike za limfnu drenažu, cirkulaciju i eksfolijaciju, uklanjaju se mrtve ćelije sa površine kože, čime se podstiče nastajanje novih ćelija i posvetljuje koža. Pore se čiste od nečistoća i umiruju akne.

2. Podmlađivanje hijaluronom

Nakon O2 pilinga, u komoru aparata, umesto fiziološkog rastvora, stavlja se jedinstveni rastvor za rejuvenaciju koji sadrži hijaluronsku kiselinu i moćnu kombinaciju vitamina i antioksidanasa.

Kiseonik pod pritiskom povećava apsorpciju hijaluronske kiseline u dublje slojeve kože i trenutno hidrira kožu, daje joj čvrstinu i sjaj, a smanjuje pojavu finih linija i bora.

3. Mezokoktel s vitaminima

Mezokoktel sa vitaminima A, C, E, B5 je moćna kombinacija antioskidanasa sa važnom ulogom u regeneraciji kože, izgradnji kolagena i zaštiti od štetnog uticaja UV zračenja.
 

,,Nakon tretmana kiseonikom i hijaluronom koža trenutno zablista, a činjenica da je u pitanju zdrav i prirodan tretman čini da se osećate i izgledate izvrsno.” – kaže glumica Branka Pujić koja koristi ovaj tretman (na slici).

Kontakt: www.aacentar.com


 

Autor dr Jasmina Vikalo   Štampa

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne