Tretmani kiseonikom već godinama su u samom vrhu popularnosti: od bočica za osveženje kože za kućnu upotrebu, do aparata koji uz pomoć kiseonika pod pritiskom vrše piling i osveženje kože.

Jedan od njih se, ipak, izdvojio i postao svetski poznat – Intraceuticals Oxygene Facial Infusion. Ne bez razloga, ovo je tretman koji Madona (zaista) koristi pred koncerte.


Infuzija hijalurona bez bockanja 

Intraceuticals tretman radi se bez iglica, a hijaluron i drugi aktivni sastojci seruma za razne namene, ipak, dospevaju u kožu.

Tajna je u aparatu koji pod visokim pritiskom nanosi na kožu čist, medicinski kiseonik, a uz mehuriće kiseonika i druge aktivne supstance.

Druga tajna je u serumima koje je formulisao Intraceuticals, s kombinacijama hijaluronske kiseline male molekularne težine, vitamina, antioksidanata i snažnih antiejdžing aktivnih supstanci.

Intraceuticals ima četiri različita seruma, za četiri namene, a svaki od njih sadrži veoma male molekule hijaluronske kiseline koja obezbeđuje brzu hidriranost i baršunast izgled kože nakon tretmana. U svakom serumu je i kompleks antioksidanata.

Izaberite svojih Intraceuticals

Postoji nekoliko vrsta Intraceuticals seruma, a koji od njih će biti upotrebljen proceniće vaš lekar. Prema serumima dobijeni su i nazivi tretmana:


Zamena za botoks: Atoxelene

Atoxelene tretman namenjen je za tretiranje bora oko očiju, na čelu i oko usana, baš kao i injekcije botoksa. Botoks-like efekat daje argirelin koji omogućuje smanjenje mimičnih bora. 

Zablistajte punim sjajem: Rejuvenate

Rejuvenate tretman stimuliše proizvodnju kolagena i poboljšava strukturu kože i vidno smanjuje bore. Vitamini A, C i E i zeleni čaj prava su infuzija antioksidanata koji će i u danima nakon tretmana nastaviti da deluju i poboljšavaju izgled vaše kože.

Problem pigmentacije i ožiljaka Opulence

Opulence tretman smanjuje pigmentaciju, ožiljke i druge nepravilnosti. Serum, osim hijaluronske kiseline, sadrži kompleks vitamina, antioksidanata i botaničkih supstanci za izbeljivanje kože.  

Ako vas muče akne: Clarity

Clarity tretman je idealan za akne sa botaničkim supstancama koje umiruju, balansiraju i veoma vidno popravljaju izgled površine kože.

Kako izgleda tretman?

Nakon čišćenja lica i eksfolijacije, svaki milimetar kože tretira se terapijskim kiseonikom sa izabranim serumom koji duboko prodire u kožu.

Tretman traje od 30 minuta do jedan sat, potpuno je bezbolan i prijatan.

Nakon tretmana nema crvenila, otoka i modrica, a rezultat se vidi neposredno nakon tretmana: koža je glatka, pročišćena, zategnuta i svežeg izgleda.

Rezultati traju oko sedam dana, ali su kumulativni, pa se predlaže serija od šest tretmana jednom nedeljno, a za održavanje rezultata preporučuje se jedan tretman svakih mesec ili mesec i po dana.


DELTA ESTETICA

Kruševačka 32, Beograd

Tel. 011/ 6444 097, 065/6444 097

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www. deltaestetica.rs


  

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne