Unikatne, patentiraneHappy Lift niti su biorazgradive i jedinstvene po svojoj strukturi, sa kosim zarezima („bodljama”), postavljenim pod oštrim uglom, koji se prilikom postavljanja u tkivu otvaraju, pa kada se opuštena koža podigne u željenom pravcu, ove fine bodlje ne dozvoljavaju joj da sklizne nazad.

Bodlje imaju i drugu ulogu: one u potkožnom tkivu podstiču rad fibroblasta, stvaraju se nove niti kolagena koji jača strukturu kože i održava njen tonus.

Rezultat je svežiji izgled lica i podmlađene konture što je primetno odmah nakon urađenog Happy Lift tretmana.

 Kome je namenjen Happy Lift?

Happy Lift ne poznaje godine – on se može primeniti ako imate 30 ili 60 godina, ako je vaša koža opuštena, ako želite da reoblikujete lice, a ne želite operaciju. Takođe, Happy Lift niti su odlično rešenje za osobe koje žele znatno da poprave izgled lica, a zbog nekih hroničnih oboljenja ne smeju da se upuste u operaciju pod opštom anestezijom.

 

Kako izgleda tretman i ko ga izvodi?

Happy Lift niti se u kožu postavljaju specijalnim tupim iglama (kanilama). Privremeni flasteri stoje na licu dva, tri dana, a nakon toga ste spremni za sve uobičajene životne aktivnosti. Uzdržavanje od vežbanja i težih fizičkih aktivnosti preporučuje se tokom mesec dana.

 

Gde se sve primenjuju Happy Lift niti?

– Podizanje opuštene gornje obrve i palog gornjeg kapka.

– Podizanje opuštene kože na liniji vilice.

– Zatezanje opuštene kože vrata.

Opuštena koža najupečatljivija je na donjem delu lica, gde kvari finu ovalnu liniju brade, Happy Lift niti se postavljaju u subdermalni sloj kože i potezanjem u pravom pravcu koža se podiže, a lice ponovo ima nežniji, mlađi i zategnutiji izgled.

Happy Lift niti se koriste i za lifting čela i obrva, ali i za korigovanje opuštene kože vrata.

Linija Happy Lift ima nekoliko varijacija ovih niti, za primenu na različitim delovima lica i vratu.

 

Kada da očekujete rezultat, i koliko on traje?

Rezultat mehaničkog zatezanja kože vidi se neposredno nakon primene niti. Regeneracija tkiva stvaranjem novog kolagena primećuje se posle dva meseca, i poboljšava u narednih 4 do 6 meseci, konsolidujući efekat tretmana.

Happy Lift niti debljine 0.3 mm, građene su od polilaktičke kiseline, nealergene supstance, i razgrađuju se prirodno u koži tokom 12 do 15 meseci. Dejstvo tretmana tada ne prestaje, jer se koža ne vraća u prvobitno stanje. Zahvaljujući novom kolagenu, snažno indukovanom bodljama postavljenim uz nit, rezultat se zadržava znatno duže.

Koliko su bezbedne Happy Lift niti?

Happy Lift niti imaju sertifikat Evropske unije, koji garantuje kvalitet i bezbednost, uključujući i sterilnost proizvoda. Registrovane su i od medicinskih vlasti u 90 zemalja širom sveta (Australija, Brazil, Dubai...). 


 

Happy Lift niti proizvodi italijanski renomirani proizvođač Promoitalia, registrovane su u Srbiji i uvozi ih Pro Aesthetic.


 

 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne