Dobrila Janković je mezoniti dobila na poklon od studija Delta Estetica, a posredstvom našeg časopisa, Estetika/hirurgija i kozmetika. 
Pratili smo ne samo tok tretmana, nego i Dobrilino iskustvo nakon njega, i rezultate nakon 6 meseci. 
Dobrila je bila prezadovoljna. Pogledajte taj tretman. 


(prva slika snimljana je pre tretmana, druga posle mesec dana, i treća - posle tri meseca)

Dobrila Janković je pre nekoliko godina već dolazila na mezoterapiju kod dr Ivane Filipović Marković, i upravo je poverenje koje je stekla tokom tog prvog susreta, navelo da se prijavi za poklon mezoniti.

To je bio i razlog što je, u startu rekla da nema nikakav strah, da veuje u doktorkino iskustvo i umeće, i da će laka srca da počne da radi tretman u kom će u njeno lice biti ubačeno na desetine igala raznih veličina.

Dr Filipović Marković je pregledala Dobrilino lice, i pokazala joj kako izgledaju igle u kojim su biorazgradljive niti. Doktorka, poznata po tome da svaki tretman najpre oproba "na svojoj koži", smeje se:

- Dešavalo se da uplapenoj pacijentkinji želim da pokažem koliko je bezbolan tretman, pa na licu mesta ubodem iglu i ubacim mezonit u svoje lice. Tako da u mom licu sad ima sigurno nekoliko neplanski ubačenih niti...

Potom je na Dobrilino lice nanesena anestetik krema sa lidokainom, i, dok se čeka da krema počne da deluje, doktorka je iscrtala smer ubacivanja iglica sa mezonitima na obrazima pacijentkinje.

- Dobrili ćemo podmlađivati donji deo lica, što se, najčešćše, i radi mezo-nitima, a "popunićemo" joj i nazolabijalne bore.

"Uopšte ne boli"

Tretman je počeo. Prvi ubod, i Dobrila kaže da ništa ne boli. Drugi, treći, četvrti... Dobrila ni da trepne.

- Zaista ne boli. Jedino što osetim je mali bol uboda, kada igla probode kožu. Ono kasnije se oseća samo kao blago prožimanje, trnci - kaže.

Doktorka na donjoj polovini obraza pravi mrežu poprečno postavljenih niti, koja će poslužiti kao "armatura" koja će dati čvrstinu i tonus donjem delu lica.

Poslednja nit koju u ovoj zoni postavlja je dijagonalna, od ugla usana do uha.

Niti se uvlače i vade neverovatnom lakoćom, već posle desetak minuta, jedna strana lica je gotovo, pa doktorka prelazi isti postupak na drugoj strani.

Na kraju će uvući i dve tanke niti duž nazolabijalnih bora. Za sve to vreme, Dobrila se ne žali na bol.

Neposredno nakon što se svih 22 niti - koliko je Dobrili ubačeno - izvuče iz kože, za njima ostaje tek umereno crvenilo, nazire se mesto par uboda iglom.

Ali, reakcija se očekuje tek u naredna dva do tri dana, a rezultati nakon mesec dana. Videćemo šta će reći Dobrila o tome...


Iskustvo: tri meseca kasnije...

Dobrila prezadovoljna mezonitima

"Tretman je, bez preterivanja, odličan. Od srca bih ga preporučila svima. Promena nije napadna, dešava se postepeno, i to mi se najviše i dopada" - kaž Dobrila Janković, koja je pre oko tri meseca dobila na poklon tretman mezonitima od dr Ivane Filipović Marković iz studija Delta Estetica. Sada se vide i rezultati.

Oporavak

- Drugi dan nakon tretmana pojavile su se blage plave modrice - ako ih tako mogu nazvati. Bile su blede, zelenkasto plave boje, na samo dva mesta (od 22 niti koliko je postavljeno u moju kožu). Uspešno sam ih pokrivala korektorom - na poslu niko nije ni primetio da ih imam. Jedna od tih modrica je bila blago otečena. Ništa od toga nije bilo bolno.

Rezultati

Prezadovoljna sam efektima tretmana. Sam tok tretmana bih mogla nazvati neprijatan, ali nikako bolan. Efekt sam, na sebi, primetila odmah - već drugi dan lice je delovalo zategnutije. Okolina je počela da primećuje efekte posle, otprilike, mesec dana: svi su komentarisali da izgledam odmorno, osveženo i podmlađeno.
 


 

DELTA ESTETICA

Kruševačka 32, Beograd

Tel. 011/ 6444 097, 065/6444 097

E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www. deltaestetica.rs


 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne