Slobodno se može reći da se najbolji i najkvalitetniji rezultati u tim slučajevima mogu dobiti isključivo saradnjom ortodonta, hirurga i protetičara.Neretko se u praksi susr

Godine nisu prepreka

Iako je nekada ortodontski tretman bio isključivo privilegija najmlađih pacijenata, danas se sve više i odraslih odlučuje na korekciju i ulepšavanje sopstvenog osmeha. Savremena rešenja, poput providnih (Ice) bravica, samoligirajućih sistema bravica (omogućavaju manji broj kontrolnih pregleda u toku tretmana), otvorila su vrata mnogo široj primeni ortodoncije. Relativno brzo vidljivi rezultati već na samom početku ortodontskog tretmanu najbolja su stimulacija za pacijente i u potpunosti potiskuju sve predrasude i nedoumice koje, pre svega zbog reakcije okoline, većina pacijenata ima na početku terapije.

Važno je napomenuti da se kvalitetni i trajni rezultati ne mogu ostvariti preko noći već je za njih neophodan određen vremenski period, strpljenje i upornost samog pacijenta. U svakom slučaju, problem se razvijao višestruko duže. Stoga ne čudi da su i mnoge poznate ličnosti, domaće i strane, na vrhuncu svoje karijere problem izgleda zuba počele da rešavaju uz pomoć ortodoncije.
(na fotografiji slučaj iz prakse dr Igora Ristića).

                                     


www.drristic.com
Cvijićeva 38
Beograd
Tel.+381 11 2766 992
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne