1. PAZUH
– znojenje i dlačice

Dlačice u području potpazušja rešavamo laserskom epilacijom koja je danas postala standardno rešenje ovog problema.

Prekomerno znojenje koje može biti tako obilno da ugrozi i kvalitet života i ne zaustavlja se dezodoransima, rešavamo ubrizgavanjem malih zona botoksa. Rezultati traju duže od najdužeg leta: od šest do osam meseci.

2. BUTINE I ZADNJICA – celulit i mast

Dva dela tela koja ženama zadaju najviše muka, jer nam je priroda namenila skladištenje sala baš u ovim regijama. Ako nemamo višak masnoće, onda je tu celulit koji imaju čak i mršavice.

Celulit već godinama uspešno tretiramo mezoterapijom. Bez obzira na godine, mezoterapijom olakšavamo detoksikaciju, jačamo vezivne strukture kože, i razlažemo mast – tri postupka koja su neophodna za uspešno tretiranje celulita.

Masne naslage se takođe rešavaju mezoterapijom, a uslov je da niste previše gojazni, odnosno da indeks mase tela ne prelazi 30. Naša iskustva govore da se serijom tretmana gubi od dva do10 cm u obimu (prosečno šest cm).

3. STOMAK I BOKOVI – lokalizovana mast

Lokalizovana mast je tvrdokorna i teško se skida. Mezodisolucija je ciljano ubrizgavanje lipolitika u zone na kojima su ove naslage. Nekome su potrebna samo dva tretmana, nekome 7-10, zavisno od količine masti.

4. KOLENA – masni jastučići i opuštena koža

Pufnasta kolena, ili viseća koža iznad kolena, dva su česta problema koja ruže izgled nogu.

Višak masti u zoni iznad i oko kolena razbijamo mezodisolucijom ili ultrazvučno, PRUS aparatom.

Višak kože, koji naseda na kolena, rešavamo ugradnjom mezoniti koje ojačavaju strukturu kože i zatežu je u ovoj kritičnoj zoni.

5. NOGE – popucali kapilari

Mreže sitnih plavih, ljubičastih i crvenih linija koje se šire po nogama, na potkolenicama, oko članaka, na butinama... efikasno se rešavaju samo jednim tretmanom aparatom TC 3000 koji visokofrekventnim strujama dovodi do slepljivanja zidova kapilara, i njihovog iščezavanja.


KONTAKT:             
SKIN MEDIC
011/66 59 259, 063/37 37  78

 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne