Mezolifting je jedna od najvažnijih procedura podmlađivanja kojom je moguće rešiti niz problema kože, počevši od suve, uvele i pušačke kože, preko akni, do zatezanja opuštene kože i peglanja bora.

Ovaj tretman, za razliku od estetskih problema koji se mogu rešiti samo kremama i običnim kozmetičkim tretmanima, cilja uzrok koji se ne nalazi na površini, već u dubini kože. Komforan je i bezbolan, a u našem centru ga obavljamo specijalnim aparatom koji povećava efikasnost tretmana i do 30 odsto.
Mezolifting podrazumeva aplikaciju individualnih mezoterapijskih koktela koje priprema dermatolog uzimajući u obzir stanje i tip kože, uz neophodno iskustvo koje mu pomaže da izabere komponente koje će u najkraćem roku dati najbolje rezultate. Osnovu koktela čine vitamini, oligoelementi i hijaluron.
Oni daju koži energiju, hidriraju je, uklanjanju nastale bore, sprečavaju pojavu novih bora, uz izuzetan efekat liftinga. Rezultati su vidljivi odmah posle procedure, jer sve aktivne supstance dospevaju direktno do ćelija kože. Zato i dolazi do kompleksnog podmlađivanja kože: ona postaje sjajnija i svežija, a kompletno lice dobija odmoran izgled.

Prednost mezoliftinga je što posle njega ne ostaju nikakvi vidljivi tragovi, crvenilo ili modrice. Broj tretmana određuje dermatolog, a efekat traje od šest do 12 meseci. Naš centar je mesto gde je obavljeno najviše ovakvih tretmana u Srbiji.


KONTAKT:Skin Medic 
tel. 011/66 59 259, 063/37 37  78
www.skinmedic.co.rs


Autor Dr Nevenka Dokmanović   Štampa
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne