Kada su hirurzi otkrili liposkulpturu, preraspodelu naše vlastite masti sa jednog dela tela na drugi, "vajanje" savršenije figure je moglo da počne. Ova tehnika nam dozvoljava da sanjamo o vitkijem struku, da korigujemo naše tanke, ili krive noge, da smanjimo stomak a povećamo guzu, ali i da rešimo neke defekte i asimetrije na telu. 
Premda se ova tehnika koristi već godinama, potrebno je veliko iskustvo, odlično poznavanje tehnike, i estetski smisao, da bi se postigli dobri rezultati.
Predstavljamo vam dva slučaja korekcije izgleda nogu, transferom vlastite masti, koje je radila dr Violeta Skorobač Ašanin (bolnica Diona).  


 

"Tehnika koja je definitivno napravila revoluciju u oblikovanju tela je transfer masti iz jednog regiona tela u drugi. Preoblikovanje telauklanjanjem masti specijalnim špricevima,  njena prerada i popunjavanje pojedinih delova tela gde mast nedostaje omogućila jeefikasno povećanje volumena zadnjice, butina i listova, ali i popunjavanje pojedinih defekata radi izjednačavanja pojedinih delova tela irešavanja problema asimetrije." - kaže dr Violeta Skorobač Ašanin koja ove tehnike praktikuje sa velikim uspehom. Preraspodela masti sada nam dozvoljava da korigujemo asimetrije tela i dobijemo odličan estetski rezultat. 


Kontakt
www.diona.rs
Sazonova 29
Beograd
Tel: +381 11 244 3002
E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
www.diona.rs
Sazonova 29
Beograd
Tel: +381 11 244 3002
E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

 
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne