Intra-lipoterapija, metoda nehirurškog tretmana lokalizovanih masnih naslaga ubrizgavanjem novog lipolitika AQUALYX, sada je dostupna i u našim ordinacijama. Njen rezultat je skladno  modelovano telo, a rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana.

ŠTA JE AQUALYX I PO ČEMU SE RAZLIKUJE OD OSTALIH METODA


AQUALYX se razlikuje od svih do sada primenjivanih lipolitičkih supstanci po sastavu u kom je dezoksiholna kiselina koja je normalno prisutna u našem organizmu (u žuči)  i kao takva potpuno resorptivna, bez neželjenih efekata po organizam.

KAKO DELUJE? Intra-lipoterapija je medicinski metod ubrizgavanja tečnog i potpuno resorptivnog rastvora AQUALYX-a, čime se postiže razgradnja masnog tkiva u lokalizovanim zonama. AQUALYX sadrži dezoksiholat koji dovodi do razaranja membrane masnih ćelija (adipocita) i njihovog razbijanja na sitnije kapljice (proces poznat kao emulgacija masti) koje se zatim na prirodan način eliminišu iz organizma putem limfnog sistema.

PROTOKOL: Intra-lipoterapija je nehirurški tretman koji se radi po određenom protokolu i uz upotrebu specijalnih igala. Tretman je bezbolan, a doze AQUALYX-a se prilagođavaju prema veličini zone koja se tretira. Tretman traje 20-30 minuta, a intervali između tretmana su 3-4 nedelje. Broj potrebnih tretmana je individualan, ali u proseku je potrebno 3-4, da bi se postigli zadovoljavajući rezultati.

KOME JE NAMENJENA? Intra-lipoterapija uz korišćenje AQUALYX-a je namenjena pacijentima koji imaju normalnu telesnu težinu, ali i zone lokalizovane gojaznosti ili masnih naslaga koje žele da eliminišu bez podvrgavanja liposukciji.

AQUALYX je italijanski proizvod koji postoji na tržištu od 2007. godine i primenjuje se u više od 50 zemalja, gde je njime uspešno tretirano više hiljada pacijenata. 


Ekskluzivni uvoznik i distributer AQUALYX-a za Srbiju:

Veledrogerija Ramita d.o.o – Beograd

Mob. tel: +381 63 176 6833

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne