Aparat sa četkicama čija vlakna osciliraju 300 puta u sekundi, čisti kožu šest puta efikasnije od bilo kog ručnog čistača - i stigao je u Srbiju. Pogledajte kako radi Clarisonic, omiljeni beauty-gadgetsvetskih blogerki.Ma hajde, reći ćete, mleko i tonik, ili neka micelarna voda, šta mi više treba.

Ipak, žene širom sveta ulažu novac (koji nije zanemarljiv, oko 150 evra) u uređaj koji je otišao korak dalje u čišćenju kože: Calrisonic.

„Sonična“ metoda je patentirana, i za razliku od raznih četki i uređaja koji se rotiraju i rastežu kožu, Clarisonic vlakna vibriraju, i rotiraju se oko svoje ose (osciliraju) brzinom od 300 pokreta u sekundi, napred i nazad.

Mnoštvo vlakana na Clarisonic uređaju, tako, na izrazito nežan način masiraju kožu, podstiču mikrocirkulaciju i – temeljno je čiste.

Nema tog gela koji je u stanju da ovako efikasno, a istovremeno suptilno i bez agresije, čisti kožu i prirpema je da primi sastojke kozmetike koju na nju nanosite kozmetikom. Bez dobrog čišćenja, čestice zagađenja, masnoća i bakterije skupljaju se na koži, zatvaraju pore, urzokuju stvaranje mitesera i dorpinose isušivanju i umornom izgledu kože.


 

 

Clarisonic je delo nauke, primenjene u kozmetici: Pacific Bioscience Laboratories – je kompanija iz Sijetla koja je 2001. godine primenila inovativno naučno rešenje za suštinski korak u nezi kože: čišćenje. Klinički rezultati su pokazali da se korišćenjem aparata postiže poboljšano upijanje aktivnih sastojaka iz kozmetičkih preparata, a uklanjanje šminke, nečistoće i masnoće je čak šest puta efikasnije od čišćenja lica na uobičajeni način, ručno.

Uređaj se puni nakon tridesetak upotreba na vlastitom punjaču, a bezbedan je za korišćenje i pod tušem.

 

Nakon korišćenja Clarisonica, proizvođači obećavaju bolju teksturu kože i manje pore, uz ujednačeniji ten, i to bez primene bilo kakvih agresivnih supstanci za čišćenje: Clarisonic se koristi sa nežnim gelovima za umivanje koji nemaju abrazivne čestice.

Čišćenje traje 30 sekundi, a aparat je prilagođen svim tipovima kože, s tim što možete podešavati brzinu na grubljim i osetljivijim delovima lica, vrata i dekoltea.

Clarisonic je za 13 godina postojanja postigao pravi bum, i zauvek promenio rutinu čišćenja kože za veliki broj žena u svetu.

U Srbiji će se prodavati samo u Sephora parfmierijama, i biće dostupna dva modela: Mia 2 sa dve brzine, za jednominutno čišćenje lica i Clarisonic Plus sa tri brzine za čišćenje lica, ali i dodacima za čišćenje kože tela, sa dva načina delovanja.

Ako razmišljate o tome da li je ova investicija isplativa, razmislite o tome koliko novca dajete za čistače za lice. Ovo je uređaj koji traje i traje, a čišćenje je besprekorno, kako svedoče beauty blogerke u svetu.


ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne