Heliocare Color Gel krema SPF 50 sa naprednom formulom zaštite od sunca, koja sadrži Fernblock, kompleks dobijen od paprati Polypodium leucotomos iz centralne Amerike, koja je razvila snažne vlastite odbrambene mehanizme protiv UV zračenja. Kompleks je rezultat kombinovanja naučnih saznanja stečenih tokom 12 godina istraživanja, rađenih u saradnji sa Medicinskim fakultetom Univerziteta Harvard i prirodnih resursa. Fernblock je zaštitnik imunih ćelija i snažan antioksidant, koji je prošao kliničke studije i čije je dejstvo opisano u dermatološkim i naučnim časopisima. 
Heliocare Color Gel krema je izuzetno prijatna na koži, pojačava bronzanu boju tena, i prikriva neujednačene delove tela i bubuljice, poput pudera.

 

Bioderma Photoderm Max tonirana krema namenjena je za kožu neujednačene boje tena kakva je, recimo, svetla kožu sa pegicama. Visoki zaštitni filteri – SPF 50 i, što je posebno važno, UVA 38, štite od preranog starenja, burnih reakcija na sunce, crvenila, filteri pružaju efikasnu i optimalnu zaštitu, dok jedinstveni Cellular Bioprotection Patent podstiče prirodne mehanizme odbrane od sunčevog zračenja, štiti ćelijsku DNK i sprečava foto-starenje kože.
Namenjena svim tipovima kože, krema uspešno prekriva nepravilnosti, dajući koži zdrav i prirodan izgled.
Krema je nekomedona (ne zapušava pore i ne stvara bubuljice na masnoj koži), vodootporna i fotostabilna (ne menja sastav na sunčevoj svetlosti).

Vichy Capital Soleil Tinted Cream SPF 50+ 
 pruža efikasnu zaštitu od sunca i lagani efekat prekrivanja. Primerena je za osobe osetljive kože, bez parabena je i sadrži termalnu vodu Vichy. Obojena krema 50+ postoji u jednoj nijansi koja je prilagođena svim bojama tena.

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne