Ima li liftinga bez fejs liftinga?

Ima li rešenja za podočnjake bez blefaroplastike?

Jedan novi preparat izazvao je dosta pažnju dermatologa – preparat koji obećava brisanje bora bez botoksa, filera, bockanja... i saniranje podočnjaka.

U pitanju je, verovali ili ne, nova vrsta kreme za zonu oko oka. Preparat će proizvoditi kozmetički brend Living Proof čiji je suvlasnik (i promoter) Dženifer Aniston.

Strateris Under Eye Transformation System je novi, uzbudljiv proizvod koji zajednički na tržište izbacuju farmaceutska kuža Valeant i Lifing Proof.

Tehnologija urkštenih polimera koji stvaraju film na koži nazvana Strateris delo je tima naučnika najboljih američkih univerziteta, predvođenih dr Bobom Langerom, profesorom MIT-ja i dr Roksa Endersona sa Harvarda.

Tehnologija, za koju navode da je revolucionarna, zapravo je fini, prozirni i pokretljiv film, koji se tokom celog dana nosi na koži, i popravlja njenu teksturu i njen izgled.

Prvi preparat na bazi ove tehnologije biće namenjen smanjivanju bora i opuštenosti kože regije oko oka, i kesica ispod oka. Nažalost, ne trajno. Uveče kada ga, pred spavanje skinete, važa koža će se vratiti u normlano stanje.
Ali će zato tokom celog dana izgledati savršeno. Život bez podočnjaka biće moguć i bez skalpela. Šta vas briga kako ćete izgleati dok spavate!

Strateris je, kažu, razvijan deset godina, testiran na 600 žena i prodaveće se u dermatološkim ordinacijama.

Nakon upotrebe na zoni oka, tretman će biti proširen i na ostale zone lica i tela.

Living Proof je kompanija koja je do sada bila poznata po svom preparatu za regeneraciju kose sa inovativnim molekulom koji, kako kažu, neverovatno regeneriše vlas. Živi dokaz za to je Dženifer Aniston. (vidimo je na slici sa svojim frizerom, koji takođe radi za Living Proof)(izvor informacije, Dermatology Times


 

 

 
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne