Svake godine s nestrpljenjem očekujemo nove boje prolećne šminke koje brendovi pripremaju za nas. Izdvojili smo za vas prelepu kolekciju Dior Glowing Gardens. 
Peter Phillips, Dior kreativni direktor za make up, inspirisan je vrtovima Granville-a, u kom je Kristijan Dior proveo detinjstvo.
Zamislite vrtove Francuske...
"Niz padine primorskih francuskih litica protežu se neobični vrtovi. Posle zimskog sna, svakog proleća vrtovi su prepuni pupoljaka ruža i najlepših orhideja. To je bilo ovde, u Granville-u, ruralnom raju detinjstva Christian Diora, gde je Peter Philips stvorio kompoziciju u kojoj spoja paletu živih boja, kristalnog sjaja i malo mladalačke lakoće."

Prognoziramo da će zvezda kolekcije biti svetlucavi puderi - "hajlajteri" - dostupni u dve boje, ružičastoj (Rose) i bež (Nude). 
Senke za oči i karmini u pastelnim su nijansama prolećnog zelenila i cveća, prirode koja se tek budi, a teksture su prave "diorske", luksuzne, raskošne, postojanih boja i kvalitetnih podloga. 

Glowing Gardens se sastoji od, palete senki, rumenila, ruževa, sjajeva za usne i lakova za nokte. Baš kao  "Sočne, cvetne boje koje sijaju na prolećnom suncu” - koje su inspirisale PItera Filipsa na ovu kolekciju. 
Naravno, nokti moraju biti u skladu sa ostatkom šminke, pa su tu neodoljive pastelne prolećne boje lakova. 


Dior šminku potražite u Sephora parfimerijama. 


ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne