Pčelinji otrov ovde ima zadatak ne samo da deluje na nerve i parališe mišiće koji izazivaju bore - poput botoksa, nego i da pojača prokrvljenost u koži, što samo po sebi dovodi do ubrzane regeneracije. Kažu da ove kreme koristi i vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, a mi samo da dodamo, da nijedna krema do sada nije postigla pravi efekat botoksa, čak ni farmaceutski preparati koji se nanose na kožu. 

L'Apic je španska prirodna krema sa pčelinjim otrovom, propolisom, medom, hamamelisom i arganovim uljem. Cena je 24 evra za L'Apic serumRodiol je luksuzna kozmetika a njene Bee Venom kreme kreću se od 150 funti. Koliko Rodiol veruje u ovaj bizinis, vidi se i po tome što je kreirao Bee Venom Gold Serum, (375 funti), u kom osim čistog pčelinjeg otrova, sadrži i zlato. 

Heaven je takođe britanski brend, on ma svoju masku sa pčelinjih otrovom, koja im je najprodavaniji preparat.  

Pčelinji otrov je, kažu, beličasta supstanca bez mirisa, a Rodiol tvrdi da se ne treba plašiti alergija jer je supstanca pročišćena. A ne treba se plašiti ni za pčelice koje tokom dobijanja otrova ostaju žive:ubod vrše na specijalnoj podlozi, kroz koju prolazi slaba struja koja ih navodi da bockaju, ali žalac im ostaje u telu.  

 
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne