Veliki kozmetički brendovi kreiraju u svojim laboratorijama preparate za globalnu antiejdž negu, koja se više ne bavi pojedinačnim problemima. Ideja je napraviti kremu nad kremama koja istovremeno hidrira, zateže, ujednačava, podmlađuje... Idealna krema koja bi zamenila sve druge.

Dior Dream Skin

Nega za sva doba, za sve tipove kože i za sve probleme – u jednom koraku nege, kažu u Dioru za svoju novu tehnološki naprednu kremu baziranu na saznanjima nakon proučavanja matičnih ćelija, biljne supstance i kompleksa biomimetičkih minerala. Antiinflamatorno dejstvo zaustavlja crvenilo, enzimi sprečavaju nagomilavanje melanina i fleka, stimulacija obnove ćelija daje koži živost i sjaj, a duboki regenerativni impulsi zaustavljaju bore i opuštanje kože. Ovaj tehnološko-prirodni hibrid koriguje bore, proširene pore, tamne fleke i crvenilo. Deluje trenutno, dugoročno i preventivno.

 Darphin Ideal Resource Serum

Sredstvo za idealnu kožu brenda Darphin je Ideal Resource Serum koji je namenjen uklanjanju postojećih bora, proširenih pora i grubog izgleda kože lica, uz poboljšanje teksture.

Darphin se oslanja na svoj Line Polish – botanički kompleks sačak i 96 odsto sastojaka koji su prirodnog porekla. Osnova Ideal Resource linije su biljke poznate po dugovečnosti i izdržljivosti.

Centela (Centella asiatica) obogaćuje veze derma i epiderma dodatnim kiseonikom stimulišući mikrocirkulaciju.

Koren japanskog korova (Fallopia japonica) deluje na sirtuine, proteine koji omogućavaju dug život ćelijama, pa i fibroblastima koji proizvode kolagen.

Beli hibiskus stimuliše obnovu keratinocita na površini kože svojim biljnim kiselinama, pre svega purivičnom kiselinom.

 

 Vichy Idealia Life Serum

Idealia Life serum je tvorac idealne kože tvrde u Vichyju, on ublažava probleme nastale zbog stresnog načina života, zagađenja ili dejstva UV zraka. Serum deluje površinski i dubinski svojim LR 2412 sastojkom, koji glača površinu kože, smanjuje fleke i sužava pore i ujedno podstiče obnovu epiderma. Podsticanjem bolje dinamike hijalurona u koži, serum stabilizuje i hidrataciju.

Lancome Dreamtone Serum

Evo jednog korektora boje tena: u Lancomu su proučavali pigmentne karakteristike kože i ustanovili da postoje tri različita tipa kože sa različitim problemima: svetla, sklona crvenilu; žućkasto-bleda; tamna koža sklona flekama.

Dreamtone koriguje ten trenutno, optičkim i pigmentnim agensima koji se prilagođavaju tenu, ujednačavaju ga i daju odsjaj koji prikriva nepravilnosti. Dreamtone takođe deluje suštinski, smanjujući tokom upotrebe pigmentnu neujednačenost i poboljšava stanje tena.


Lično iskustvo sa Idealia Life serumom i Dior Capture Total Dream skin možete pročitati na blogu naše urednice, BudiLepa.com.
- Dior u potrazi za kožom iz snova 
- Dva Vichy seruma na testu

 

 

 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne